П`ятниця, 19.04.2024, 09:55
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Головна » 2019 » Жовтень » 8 » СЛОВО ВІД УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ
15:56
СЛОВО ВІД УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Наші вітання усім працівникам Шосткинського вищого професійного училища!

Ми - учнівське самоврядування закладу від щирого серця вітаємо всіх педагогів з Днем Учителя та Днем працівника професійно-технічної освіти! Ми знаємо, що Ви - найкращі! Саме Ви передаєте нам свої знання та сієте в наших серцях добре та вічне!

Ви – творчі, ініціативні, веселі, завзяті… Завдяки Вашій невтомній праці наше життя в училищі протікає драйвово і цікаво. Разом з Вами ми втілюємо в життя багато цікавих проектів, перемагаємо у конкурсах та змаганнях, виборюємо місця у різних рейтингах…

Тож сьогодні ми вирішили започаткувати в нашому закладі нову традицію –нагородження найкращих педагогів року на думку учнів Шосткинського вищого професійного училища.

Ми, сучасні учні, вважаємо, що сучасний педагог має бути не тільки професіоналом своєї справи та йти в ногу з часом, а ще розуміти своїх учнів, вчитися разом з ними, жартувати, експериментувати, мріяти та досягати…

Цього року ми провели голосування і визначили  кращих педагогів у 5 номінаціях:

  • «Педагог-новатор»
  • «Творча особистість»
  • «На всі руки майстер»
  • «Золоте серце»
  • «Гуморист року»

У голосуванні взяли участь близько 300 учнів. Кожний педагогічний робітник був згаданий в тій чи іншій номінації. Однак, сьогодні ми нагороджуємо тих, хто набрав найбільшу кількість голосів.

«ПЕДАГОГ-НОВАТОР»

Ці викладачі ніколи не стоять на місці. Вони справжні професіонали своєї справи, які не бояться експериментувати. В номінації «Педагог – новатор» найбільшу кількість голосів отримали: Рибкіна Ганна Сергіївна, Харчук Неля Миколаївна та Скомороха Наталія Петрівна. Переможцем даної номінації стала Скомороха Наталія Петрівна.

«ТВОРЧА ОСОБИСТІСТЬ»

Вони - талановиті й креативні, вони здатні запалювати й змінювати світ на краще. В номінації «Творча особистість» учні відмітили таких педагогів: Скомороху Наталію Петрівну, Харчука Віталія Олександровича та Дячок Наталію Іванівну. Переможцем даної номінації вийшов Харчук Віталій Олександрович.

«НА ВСІ РУКИ МАЙСТЕР»

Ці люди вміють все, для них не існує слово – не можу. Вони - творці з золотими руками. Серед номінантів категорії «На всі руки майстер» є Зубова Ольга Петрівна, Клименко Марина Миколаївна та Остапчук Олександр Миколайович. Переможцем даної номінації  є  Клименко Марина Миколаївна.

«ЗОЛОТЕ СЕРЦЕ»

Ці педагоги готові обійняти весь світ, подарувати тепло свого серця кожному, хто цього потребує. В номінацію «Золоте серце» учні віднесли Рибкіну Ганну Сергіївну, Онупрієнко Ларису Михайлівну та Остапчук Світлану Миколаївну. Переможцем даної номінації стала  Онупрієнко Лариса Михайлівна.

«ГУМОРИСТ РОКУ»

Якби не вони, навчання в училищі було б одноманітним і невеселим. Іхні дотепні жарти додають позитиву та неабияк стимулюють до навчання. Серед номінантів категорії «Гуморист року» є Гурба Олександр Анатолійович, Пушкарьов Михайло Володимирович та Куций Віктор Васильович. Переможцем даної номінації визначився Пушкарьов Михайло Володимирович.

В ході голосування прізвище цього педагога згадувалося  найчастіше майже в усіх категоріях. Тому учнівський колектив закладу вирішив внести ще одну номінацію. Цю нагороду отримує найталановитіший, найкреативніший та найрозумніший «ДИРЕКТОР РОКУ» - Гурба Олександр Анатолійович.

Шановні педагоги! Бажаємо вам завжди бути терплячими до учнів, вірними своїй професії і, звичайно ж, залишатися квітучими і щасливими.

Бажаємо міцного здоров’я, бадьорості тіла і духу, радості від Вашої нелегкої праці та усіляких успіхів в особистому житті!

Зі святом!

Голова ради учнівського самоврядування
Парнюк Аліна

Переглядів: 736 | Додав: ShchNV