П`ятниця, 19.04.2024, 22:06
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Головна » 2017 » Вересень » 18 » СЛОВО ПРО УЧНІВСЬКИЙ ПОХІД ПЕРШОКУРСНИКІВ
15:49
СЛОВО ПРО УЧНІВСЬКИЙ ПОХІД ПЕРШОКУРСНИКІВ

Чи доводилося Вам бувати у міні-поході рано-вранці у статусі учня училища, де ви – одна з важливих персон цього свята? Якщо – ні, то не втрачайте сили духу. У вас  ще все попереду!

А ми, крокуючи великою учнівською родиною, проклали маршрут від Шосткинського вищого професійного училища до лісу с. Лазарівка, щоб перевірити одвічну аксіому людського життя: у здоровому тілі – здоровий дух. Адже наший похід був побудований на таких китах: туристичний похід, веселі старти, подолання перешкод (канатна переправа), обід (польова кухня), зустріч з представниками МНС (демонстрація пожежогасіння) тощо.

І ми, овіяні ранковим сонцем, зачаровані співом лісових птахів, насичені чистим повітрям, опинилися на омріяній території… І тут розпочалося найцікавіше! Ми випробовували міць нервів та м’язів, беручи участь в командних змаганнях та слідкуючи за грою учасників.  Цього року змагалися команди майбутніх кухарів, мулярів, столярів, газозварників, автослюсарів, секретарів, барменів-офіціантів… Перші естафетні завдання визначили переможців. Однак Фортуна – богиня дволика. І кубок першості кочував від однієї команди до іншої. Емоції на арені змагань вирували як серед учасників команд, так і  серед вболівальників. У кінцевому рахунку п’єдестал фізичної витривалості посіли такі команди:

на базі 9 класів:

  • І місце – 04-17,
  • ІІ місце – 03-17,
  • ІІІ місце – 02-17.

На базі 11 класів:

  • І місце – 05-17 (юнаки)
  • ІІ місце – 07-16/07-17 (дівчата),
  • ІІІ місце – 06-17.

Активно демонстрували фізичну витривалість й представники старших курсів  (навчальні групи 03-16, 05-16).

Наші учні-активісти брали урок майстерності від працівників МНС. Після клопіткої роботи з приборкування вогню ми всі дружно взяли полумиски і пішли в гості до наших польових кашоварів.  Чи траплялася Вам нагода скуштувати польову кашу після того, як Ви добряче нагнали апетит переходом до цього мальовничого куточка природи, набігавшись під час змагань, намагаючись показати себе на всі сто (а то й на двісті!), продемонструвавши вміння боротися з вогнем? Я вірю, що так. Ви знаєте її унікальний смак. Адже – Ви один із нашої училищної родини. І після каші-чаювання-відпочинку у Вас знаходяться ще сили не тільки подолати останні кроки додому, а й будувати плани на майбутній похід.

І от Лазарівка залишається позаду. Шелест першого осіннього листя нагадує Вам про ті емоції, які Ви пережили на Дні здоров’я. Ви крокуєте далі. Попереду у вас ще чимало випробувань і свят. Одне з них – це дебют першокурсника.

Далі буде….

Текст – Т. В. Рева, викладач.
Спортивні новини – Л. В. Рябуха
Фото – О. В. Геращенко.

Перейти до фотоальбому

Переглядів: 572 | Додав: ShchNV