Субота, 30.03.2024, 07:56
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Головна » 2020 » Травень » 12 » СІМ'Я, МАТИ І ДИТИНА - ЦЕ МИ ВСІ, ЦЕ УКРАЇНА! + Фотоколаж
19:28
СІМ'Я, МАТИ І ДИТИНА - ЦЕ МИ ВСІ, ЦЕ УКРАЇНА! + Фотоколаж

У світі немає солодшого і приємнішого слова, ніж слово «МАМА». У світі немає нічого важливішого, ніж СІМ’Я.

10 травня українці разом із низкою інших країн святкували День матері. У цей день ми всі щиро вітали своїх найрідніших матусь, висловлювали їм слова вдячності за терпіння і сили, підтримку та любов, турботу і переживання.

А за декілька днів, 15 травня, вся країна буде відзначати Міжнародний день сім'ї – день наших з Вами родин.

Сім´я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Саме в сім´ї дитина отримує перші уроки любові до батька, матері, до своєї Батьківщини. У сім´ї вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги, адже саме родина є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі.

Дружня родина Шосткинського ВПУ з нагоди цих двох свят запрошує всіх небайдужих долучитися до акції " Сім'я, мати і дитина - це ми всі, це Україна!" та взяти участь у створенні ОНЛАЙН-ФОТОКОЛАЖУ.

Кожен бажаючий може додати фото своєї мами, бабусі або усієї родини і висловити теплі слова вдячності.

Поспішаймо говорити приємні слова любові і підтримки своїм рідним! Поспішаймо сказати найважливіше нашим батькам, бабусям і дідусям, сестричкам і братикам, допоки вони поряд, допоки у нас є така можливість!

Щиро вітаємо усіх з цими чудовими святами і бажаємо кожній родині міцного здоров'я, щастя та непохитної твердості родинних стосунків.

Голова ЦК виховного відділу С.М. Остапчук

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО СТВОРЕННЯ ОНЛАЙН-ФОТОКОЛАЖУ
РОДИНИ ШОСТКИНСЬКОГО ВПУ

Переглядів: 715 | Додав: ShchNV