Субота, 20.04.2024, 00:34
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Головна » 2020 » Грудень » 16 » ШОСТКИНСЬКЕ ВПУ ЩИРО ВІТАЄ СВОЇХ ОСОБЛИВИХ ІМЕНИННИКІВ!
09:53
ШОСТКИНСЬКЕ ВПУ ЩИРО ВІТАЄ СВОЇХ ОСОБЛИВИХ ІМЕНИННИКІВ!

У кожного є це свято,
Приходить лиш раз у рік.
В цей день вітань багато,
В цей день життєвий лік.

У Шосткинському ВПУ шістнадцяте  грудня особливий день: три педагоги народились цього дня! Усі троє – патріоти профтехосвіти і Шосткинського ВПУ – зокрема.

Педагогічний колектив і колектив учнівський вітають з 60-літнім ювілеєм свого директора ОЛЕКСАНДРА АНАТОЛІЙОВИЧА ГУРБУ! Він – наш директор ось уже 20 років, а в училищі працює понад 30 років, пройшовши достойний шлях від молодого вихователя до досвідченого керівника.

Олександр Анатолійович – знаючий, досвідчений директор, якому не байдужа доля колективу. Він знаходиться у постійному пошуку чогось нового;  доклав чимало зусиль, щоб наш заклад став лідером професійної-технічної  освіти, і сьогодні крокує в ногу з часом. Він ідейний перспективний, наполегливий.

Йоган Вольфґанґ Ґете свого часу сказав: «Дайте людині мету, заради якої варто жити, і вона зможе вижити в будь-якій ситуації». Це про нашого директора. В нього є мета, він знає, куди йти, з ним ми виживемо в будь-якій ситуації.

Гордістю педагогічного колективу і всієї нашої профтехосвітянської родини є ГАЛИНА ПЕТРІВНА ПТАЩЕНКО, викладачка української мови та літератури з пів віковим стажем, Заслужений учитель України, мудра наставниця і берегиня училищних традицій.

Корифеєм училища, шанованим усіма спеціалістом є методист ОЛЕКСАНДР ІВАНОВИЧ РОМАНЧЕНКО, який прийшов до училища ще тоді, коли воно тільки відкрило свої двері для перших навчальних груп. 40 років педагогічного стажу! На його очах наше училище зароджувалось, формувалось, росло та розвивалось.

Усі троє – відмінники освіти. Їхня праця відзначена багатьма відомчими нагородами. Їхні імена закарбовані на сторінках обласної і навіть загальнодержавної Книги пошани освітян України.

Кожен з трьох іменинників по-своєму унікальний. Як педагог. Як людина. Як особистість. І всі троє – схожі між собою. Любов’ю до обраної справи,  уважним ставленням до колег і учнів,  готовністю дати слушну пораду в сумнівах чи підтримати у творчих пориваннях.

Шановні іменинники!

Прийміть сердечні вітання від усієї профтехосвітянської родини. Хай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою вашого процвітання. Миру, злагоди, шани, любові та достатку Вам і вашим родинам. Міцного здоров’я вам на многії літа, благополуччя, щедрої долі, щастя у житті, творчої наснаги у відповідальній роботі на благо держави! Нехай ваша енергійність, душевність і людяність привертають до вас тих, хто працює і спілкується з вами, та нових надійних друзів!

Переглядів: 315 | Додав: ShchNV