П`ятниця, 26.04.2024, 07:58
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Архів записів
Головна » 2020 » Лютий » 7 » ШОСТКИНСЬКЕ ВПУ ПРОДОВЖУЄ БЛАГОДІЙНІ СПРАВИ: СВОЇХ ВИПУСКНИКІВ НЕ ЗАЛИШАЄМО В БІДІ + Відео
16:03
ШОСТКИНСЬКЕ ВПУ ПРОДОВЖУЄ БЛАГОДІЙНІ СПРАВИ: СВОЇХ ВИПУСКНИКІВ НЕ ЗАЛИШАЄМО В БІДІ + Відео

У п'ятницю, 7 лютого 2020 року, о 10:00 біля Центру естетичного виховання "Юність" відбувся благодійний ярмарок з продажу кондитерської продукції, дбайливо виготовленої майстринями виробничого навчання відділення харчових технологій та ресторанного сервісу ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ». Акція проводилась для збору коштів на лікування Олени Олександрівни НОВІКОВОЇ (дівоче прізвище - Ковбаса). У молодої жінки страшні діагнози - асептичний некроз голівок обох стегнових кісток, двобічний коксартроз ІІІ ступеня. Хвороба супроводжується значним обмеженням рухів. І це особливо трагічно, коли ти – в тому віці, коли життя повинно вигравати яскравими барвами, а не стогнати під тягарем тяжкої проблеми.

Олена Новікова (Ковбаса) – випускниця нашого училища, навчалась у нашому навчальному закладі з 1997 по 2000 рік за професією «Кухар, кондитер», була успішною ученицею: училище закінчила, отримавши диплом з відзнакою. Багато викладачів пам’ятають скромну, сором’язливу дівчинку, яка сумлінно навчалася та була членом активу групи. А Шосткинське ВПУ завжди намагається допомагати своїм колишнім учням, які для педагогічного колективу колишніми ніколи не бувають. Тому небайдужі педагоги відгукнулись на прохання доньки О.О. Новікової – дев’ятикласниці Анастасії РОМАН.

Юна дівчина, зіткнувшись із зовсім не дитячими проблемами, за останній рік стала цілком дорослою. Насті та її мамі чекати сторонньої допомоги не доводиться, бо, крім них, у родині є ще бабуся, яка влітку потрапила в ДТП і тільки нещодавно стала ставати на милиці.

Колектив Шосткинського ВПУ з готовністю відгукнувся на прохання родини Олени Олександрівни: частина педагогів перераховувала кошти на банківську картку (і буде по мірі можливості робити це й надалі); інша частина – зокрема майстри виробничого навчання відділу будівельних технологій – ще до початку благодійного розпродажу кондитерських виробів біля ЦЕВ «Юність» поповнили готівкою скриньку для пожертв, так що на акцію училище виїхало не з пустими руками. Допомагати зголосились також представники учнівського самоврядування училища.

Сама акція пройшла, можна сказати, просто блискавично! Крім традиційного розпродажу, шосткинці просто кидали купюри до скриньки, неголосно промовляючи слова співчуття Анастасії, що стояла тут-таки, поруч, та бажаючи молодій жінці та її родичам вдалого подолання хвороби. 1200 грн допомоги прямо під час акції надала школа № 11.

Завдяки ініціативі Шосткинського вищого професійного училища було зібрано 6360 грн., які були у присутності доньки Анастасії Роман переведені на рахунок благодійної картки.

Ольга МОСЕНЦЕВА,
старший майстер виробничого навчання
відділення харчових техноло
гій
та ресторанного сервісу

ДЛЯ НЕБАЙДУЖИХ ГРОМАДЯН НАГАДУЄМО: ДОПОМОГТИ ОЛЕНІ ОЛЕКСАНДРІВНІ НОВІКОВІЙ МОЖНА ШЛЯХОМ ПЕРЕКАЗУ КОШТІВ НА КАРТКУ АТ «ПРИВАТБАНК»:

5168 7573 2764 0274
НОВІКОВА О.О.

Переглядів: 499 | Додав: ShchNV