Субота, 20.04.2024, 11:03
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Головна » 2019 » Жовтень » 9 » ШОСТКИНСЬКЕ ВПУ ПІКЛУЄТЬСЯ ПРО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ СВОЇХ ВИПУСКНИКІВ
11:56
ШОСТКИНСЬКЕ ВПУ ПІКЛУЄТЬСЯ ПРО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ СВОЇХ ВИПУСКНИКІВ

Педагогічний колектив Шосткинського вищого професійного училища піклується не лише про якість отриманих знань та вмінь своїми учнями, а й про подальшу професійну долю, яка чекає на молодь після закінчення навчання. Саме з такою метою 9 жовтня була влаштована зустріч випускних груп училища зі співробітниками Шосткинської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості – Світланою Банниковою, провідним фахівцем з профорієнтації, та Любов’ю Доценко, провідним фахівцем з питань зайнятості.

Учні груп 08-18, 07-19 (секретар керівника (організації, підприємства, установи), обліковець з реєстрації бухгалтерських даних), 05-16 (Кухар, кондитер), 09-18 (Кухар) отримали професійну консультацію стосовно правильного оформлення резюме, а також умов успішного проходження співбесіди з роботодавцями. Молодь мала нагоду зазирнути за лаштунки діяльності рекрутингової служби і занотувати цінні підказки, які допоможуть у подальшому швидше знайти роботу своєї мрії навіть за відсутності професійного досвіду. Провідні фахівці Шосткинського ЦЗ акцентували увагу старшокурсників на важливості такого моменту навчання в училищі, як проходження виробничої практики.

І в цьому питанні Шосткинське ВПУ працює в потрібному напрямку. Так, Наталія Мигун, заступник директора з навчально-виробничої роботи, розповіла наступне: «Під час проходження практики на виробництві майбутні роботодавці придивляються до наших учнів з метою знайти серед них відповідальних молодих працівників. Майстри виробничого навчання націлюють своїх вихованців на те, щоб вони показували себе на практиці організованими, пунктуальними, цілеспрямованими. Роботодавці відзначають високий рівень навченості учнів Шосткинського ВПУ з-поміж практикантів від інших навчальних закладів Шостки та північного регіону Сумської області. Доказом цього є численні подяки від роботодавців та системне співробітництво з ними».

Шосткинське вище професійне училище активно використовує всі нагоди й методи для налагодження плідної співпраці з роботодавцями з метою забезпечення успішної професійної долі своїх випускників.

Т. Ануфрієва, прес-центр

Переглядів: 367 | Додав: ShchNV