П`ятниця, 29.03.2024, 12:41
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Головна » 2018 » Вересень » 7 » ШОСТКИНСЬКЕ ВПУ НА СВЯТКУВАННІ ДНЯ МІСТА
13:47
ШОСТКИНСЬКЕ ВПУ НА СВЯТКУВАННІ ДНЯ МІСТА

3 вересня 2018 року м. Шостка святкувала 75-ту річницю визволення від фашистських загарбників. До цього світлого свята  долучилося й Шосткинське вище професійне училище.

Так ми прийняли активну участь в ході «Shostka art step», виставці-презентації професійно-технічних закладів. Шосткинське вище професійне училище презентувало різноманітні товари народного вжитку, що відображали різнопланову діяльність нашого закладу. Так широко користувалися популярністю дитячі меблі (дитячі столики, стільці, пісочниці, гойдалки, коники, шафи для одягу та ін.), меблі для кухні (табурети, столи, лавки тощо), садово-огородний інвентар (розпашник, сапи, маркери, розрихлювачі, плуги та ін.), кухонне приладдя, меблі для бані, різні види мангалів тощо.

Шосткинці та учасники свята мали змогу поласувати кондитерськими виробами: пиріжками з різноманітною начинкою, котлетами в тісті, сосисками в тісті, вафельними трубочками, капкейками, імбирними пряниками, булочками з корицею, пирогами з корицею, круасанами з мармеладом, слойками з сиром та зеленню тощо.

Особливу увагу мешканців міста привернула дегустація виробів, виготовлених модельними навчально-виробничим центрами нашого закладу за новітніми авторськими технологіями. Це, насамперед,  бездріжджовий хліб, який був представлений у різних номінація: хліб з льняними висівками, житній з сухофруктами, часниковий з овочами, імбирний з медом, кавовий та пряничний, розроблений майстром в/н Осадченко Л.О. Відвідувачі мали змогу покуштувати, оцінити та придбати нашу продукцію.

Ще одне місце, яке користувалося попитом – це презентація нових видів печива, виготовлених без використання глютену  та цукру. Було представлене кокосове, шоколадне та кукурудзяне печиво. Шляхом дегустації  та голосування найбільш смачним виявилося кукурудзяне печиво. Розробники (майстри в/н Остапенко Я.П. та Савинська О.А.) вже отримали заявки на виготовлення корисних видів печива.

Шосткинське вище професійне училище – це конкурентноспроможний  навчальний заклад на ринку праці. Тому дбаймо про майстерність – і майстерність подбає про вас!

Старший майстер – Куций В.В., Мосенцева О.О.

Майстер в/н Рева Т. В.

Перейти до фотоальбому

Перейти до фотоальбому

Переглядів: 580 | Додав: ShchNV