- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
16:38 ШОСТКИНСЬКЕ ВПУ НА СТОЛИЧНІЙ ВИСТАВЦІ | |
4-6 листопада 2015 року у рамках проведення Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу провідні майстри в/н і викладачі спеціальних дисциплін Сумської області на чолі з методистом НМЦ ПТО Темченко О.В. відвідали виставочний центр Експоплаза у м. Києві. Від нашого навчального закладу представниками були майстер в/н Мартиненко Ніна Олександрівна та викладач Новосельцева Лариса Владиславівна. Протягом двох днів вони ознайомлювались з новітніми технологіями по виготовленню робіт з марципану, карамелі, шоколаду, цукрової мастики; відвідали виставку скульптур з пастелажу та цукрових квітів. Особливу увагу відвідувачі звернули на майстер-класи відомих кухарів країни на тему: «Нова філософія українських продуктів», «Сміливі поєднання локальних продуктів для створення нових смаків» та відвідали школу баристів. Все побачене майстри та викладачі втілять на уроках теоретичного та виробничого навчання у закладі. Фотоматеріали виставки допоможуть педагогам ознайомити учнів з новітніми технологіями та сучасним обладнанням закладів ресторанного господарства.
| |
Переглядів: 596 | Додав: ShchNV |