Середа, 24.04.2024, 03:18
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Липень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Головна » 2021 » Липень » 1 » ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ, ВИПУСКНИКИ 2021 РОКУ!
14:30
ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ, ВИПУСКНИКИ 2021 РОКУ!

Серію випускних вечорів у Шосткинському ВПУ продовжила група 04-17. 30 червня для них пролунав останній дзвінок.

Швидко пролетіли роки навчання, позаду залишилась Державна кваліфікаційна атестація і, всі учні отримали дипломи кваліфікованих робітників за професією кухар, кондитер четвертого розряду. Попереду самостійне життя. Перегортаємо сторінки навчання і згадуємо приємні миті.

Група № 04-17 неодноразово виборювала звання «Краща група училища». Староста групи - Парнюк Аліна, відмінниця, активістка, лідер учнівської спільноти училища, учасниця багатьох виховних заходів, талановита, відповідальна. А поруч з нею її вірна подруга Остапенко Олександра, завжди підтримає, допоможе. Вона - заступник голови учнівського самоврядування училища. Також отримала червоний диплом. Відмінниця у навчанні вона ще й любляча матуся для свого синочка, скрізь встигає, є на кого рівнятись! Не відстають від подруг і Нагубна Ольга та Часова Людмила. Гарно навчались та брали участь у громадському житті групи та училища.

Кожен учень групи має  свої таланти та здібності, про кожного хочеться сказати теплі слова. Давиденко Діана та Новик Анастасія проходили виробничу практику в столичних ресторанах, їх пробні кваліфікаційні роботи відрізнялись креативністю та оригінальністю. Голушко Марина, Купрієнко Влад, Бобок Олександр під час виробничої практики працювали  в кафе та ресторанах Чорноморського узбережжя. Вони з легкістю можуть впоратись з різними виробничими ситуаціями. Петерик Катерина та Лазун Анастасія захищали спортивну честь училища, Антипов Євгеній - активний учасник художньої самодіяльності, Карпенко Олена має неабиякий хист до кондитерського мистецтва…

На урочисту  частину завітали адміністрація та педагоги із словами вдячності та  своїми побажаннями.  Усім учням групи було вручено  грамоти та подяки. З щемними словами вдячності виступили батьки випускників.

А яке ж свято без святкового торту? Дипломовані кондитери виготовили своїми руками солодкі смаколики.

Ось і прийшов час прощатись! Але не з усіма. Більшість учнів групи залишаються для подальшого навчання на молодшого бакалавра  в стінах рідного училища за спеціальністю «Харчові технології».

Хочу побажати випускникам міцного здоров'я, особистого щастя, творчого натхнення та успіхів у праці.

Майстер виробничого навчання групи № 04-17
Ніна МАРТИНЕНКО

Переглядів: 516 | Додав: ShchNV