П`ятниця, 19.04.2024, 09:10
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Головна » 2020 » Травень » 20 » САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ ФІНАЛІСТІВ ТОП-19 + Відео
09:38
САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ ФІНАЛІСТІВ ТОП-19 + Відео

Зроби свій вибір і знайди дорогу,
Що поведе до мрії без вагання
Від батьківського рідного порогу
У світ твоїх надій і сподівання.

Для кожної людини настає час, коли потрібно вибрати свій шлях у житті.

Я вибрала Шосткинське вище професійне училище тому, що це не лише чудовий навчальний заклад, де можна здобути повну середню освіту, сформувати свою життєву позицію, проявитися як особистість, розкрити свої здібності і таланти на уроках і у різних позаурочних заходах, але й, перш за все, здобути професію, прикласти руки до улюбленої справи, оцінити, чого ти справді вартий, попрацювавши на виробництві.

Я вибрала професію кухар, кондитер, бо дуже люблю готувати і вважаю, що ця професія надважлива. Недарма ж кажуть, що здоров'я нації залежить від способу її харчування. А українці здавна славилися своєю кухнею. І мені дуже подобається готувати.

Сучасний кухар – це одночасно професіонал, художник, дієтолог, психолог і, навіть, чарівник. І ніяке диво техніки не може його замінити.

Від роботи кухаря залежить праця, відпочинок, навчання, здоровʼя мільйонів людей.

Щоб стати гарним кухарем треба багато знати, багато чому вчитися, і для цього є всі умови в моєму рідному училищі.

Я вже багато вмію і довела це на численних заходах, конкурсах, майстер-класах з професії, що проходять у нашому закладі, у конкурсі професійної майстерності «Майбутній шеф-кухар».

В училищі створені умови не лише для навчання, а й для всебічного розвитку учнів. Я, приміром, знайшла для себе заняття танцями. Я староста танцювального ансамблю «Смайл», що діє в нашому училищі і залюбки беру участь в усіх концертних програмах.

Маю активну життєву позицію. Моє життєве кредо – бачу ціль – не бачу перешкод. Упевнена, якщо хочеш досягти успіху у житті – не гай час, працюй над собою уже зараз.

Джек Кенфілд, автор книг і тренер з особистісного зростання, стверджує: «Є лише одна людина відповідальна за якість твого життя, і ця людина – ти».

Я смілива і наполеглива. Завжди рухаюся вперед, тому що це єдиний вірний шлях. І в подоланні цього шляху мене підтримує і надихає моє ВПУ.

Сушицька Анастасія, учениця групи 05/16

Переглядів: 425 | Додав: ShchNV