Четвер, 25.04.2024, 15:36
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Головна » 2020 » Травень » 25 » САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ ФІНАЛІСТІВ ТОП-19
12:36
САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ ФІНАЛІСТІВ ТОП-19

Вибір професії - це друге народження людини.
Є. Клімов

Доброго дня! Знайомтесь, хто мене не знає, і підтримуйте ті, з ким я знайомий. Мене звати Ігор Згода. Я навчаюсь на першому курсі Шосткинського вищого професійного училища у групі 01-19.

Я - майбутній електрогазозварник та слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Вибір професії і вибір навчального закладу  в житті кожної людини має велике значення. Це вибір життєвого шляху, вибір долі. Кожен цей вибір робить в юнацькому  віці. Професія - це головна складова людського життя. Але просто вибрати - цього недостатньо. Головне, щоб людина вибрала те, що їй подобається. Оскільки я з дитинства мав хист до конструювання та любив автомобілі, я вирішив, що хочу вчитися на електрозварника та слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів, і стати найкращим у цих сферах. Я вважаю, що на даному етапі в нашій країні з'явився дефіцит робітничих спеціалістів, а професії, які я обрав, досить престижні і потрібні для суспільства.

Електрогазозварник з’єднує (зварює) елементи металоконструкцій, трубопроводи, деталі машин і механізмів за допомогою зварювального апарату. Він збирає заготівки (вузли) конструкцій, здійснює їхнє транспортування в межах робочого місця, налагоджує зварювальне устаткування, встановлює необхідний режим зварювання, здійснює зоровий контроль швів, запобігає виникненню напруги і деформацій у виробів. А слюсар з ремонту колісних транспортних засобів - це лікар  для машин і цим все сказано.

З першого дня свого навчання я зрозумів, що я опинився в потрібному місці і в потрібний час (а це найважливіше). Мене захопив вир тих подій, тих позакласних заходів, конкурсів, змагань, які проходили у нас в училищі. Для мене було це щось неймовірне. Я не міг повірити,  що так може бути, що я - учень, який не дуже добре навчався в школі, особливо нічим не цікавився, а тут, в цьому навчальному закладі зміг себе знайти, реалізувати на всі сто відсотків. Попри те, що я навчаюся всього один рік (і до того ще й карантин), я беру участь у багатьох позакласних заходах, спортивних змаганнях, конкурсах, вікторинах. Я - член історико-краєзнавчого гуртка, у мене з’явилося багато друзів, я просто не уявляю своє життя без училища. Я люблю свій навчальний заклад і вважаю, що він є один з найкращих у нашому місті. А те, що у кожного своя думка - це діло особисте. Це дійсно так і це не голосні слова. Я вважаю, що ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» - училище майбутнього.

Моє училище найкраще тому, що воно задовольняє всі потреби професійно-технічного навчального закладу, завдяки творчій роботі педагогічного колективу, (викладачів, майстрів виробничого навчання, членів адміністрації). Всі учні почувають себе комфортно та мають більший потяг до навчання, що сприяє покращенню якості знань та умінь майбутніх фахівців. В училищі панує сувора дисципліна, дружелюбна атмосфера і існує можливість  проявити себе. Також училище оперативно відгукується на стрімкі зміни в суспільстві та економіці, тому воно завжди йде в ногу з часом, що допомагає учням відчувати себе в своїй тарілці.

Отож, мені пощастило, що я обрав професію, яка до душі і навчальний заклад, в якому допоможуть стати професіоналом з великим майбутнім! А на даному етапі моє головне завдання - вчитись, вчитись, вчитись, щоб у майбутньому приносити користь людям.

Хлопці і дівчата! Приєднуйтесь до креативної родини Шосткинського вищого професійного училища, поповнюйте її ряди!!!

З повагою Ігор Згода, гр. 01-19

Переглядів: 413 | Додав: ShchNV