П`ятниця, 29.03.2024, 17:14
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Головна » 2020 » Травень » 21 » САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ ФІНАЛІСТІВ ТОП-19
12:59
САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ ФІНАЛІСТІВ ТОП-19

Доброго дня усім! Я Іщенко Вугар, учень групи 02-17 Шосткинського вищого професійного училища. Навчаюся на третьому курсі за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Електрогазозварник».

Хочу трішки поділитися з вами своїми враженнями про учнівське життя в Шосткинському ВПУ.

Одразу скажу, що особисто я жодного разу ще не пошкодував, що після навчання в школі вступив до цього навчального закладу. З перших днів навчання вир різноманітних заходів, конкурсів, спортивних змагань захопив нас з головою. Я сам по собі людина активна: треба співати – буду співати, треба танцювати – буду танцювати, треба честь училища на спортивних змаганнях відстоювати – буду відстоювати залюбки. Я не звик сидіти на місці, і ті, хто мене знають – не дадуть збрехати.

За ці три роки навчання я випробував себе в ролі різних амплуа, за що дуже вдячний училищу. Багато чого я робив вперше: на першому курсі спробував співати і зізнаюсь чесно, музика дуже захопила мене. (За безцінні уроки дуже вдячний нашому керівнику вокального гуртка – Наталіі Іванівні Пархоменко). А в цьому навчальному році я декілька разів виходив на сцену у ролі ведучого і мені здається, що це виходило у мене непогано. (Дякуючи старанням Ліани Михайлівни Рогової)

Я обожнюю спорт, тому завжди залюбки беру участь у різних спортивних змаганнях. Спортзал для мене – найкраще місце відпочинку. (Наші викладачі фізкультури  добре це знають – дякую їм за терпіння!)

Одним словом, навчатися в Шосткинському ВПУ дуже цікаво.

Я також не шкодую. що обрав саме професію слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів, електрогазозварника, бо знаю, що отримані знання і вміння однозначно стануть мені у нагоді в майбутньому. (Особливо велика подяка нашому майстру виробничого навчання – Никлонському Андрію Степановичу та усім викладачам)

Отож, я впевнено можу сказати, що моє училище найкраще, тому що саме тут я розвиваюся всебічно.

Щодо планів на майбутнє: у мене їх багато і я вірю, що зможу їх усі втілити в життя. Головне для мене: знайти себе, жити своїм життям і ніколи не падати духом!

Дякую всім за увагу!

Переглядів: 403 | Додав: ShchNV