П`ятниця, 26.04.2024, 09:25
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Головна » 2020 » Травень » 18 » САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ ФІНАЛІСТІВ ТОП-19
18:58
САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ ФІНАЛІСТІВ ТОП-19

«Любити життя, і цінувати кожну його хвилину, нести радість, у книгах шукати істину, у людях – мудрість» - це моя життєва позиція. Я - Муха Назар, учень групи 02-18. Навчаюсь на ІІ курсі за професією «слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електрогазозварник». Навколишні мене вважають неординарною людиною. Друзі кажуть, що я веселий і добрий. Батьки мене сприймають дитиною без проблем. Можливо. Але я хочу розповісти про себе зі  своєї точки зору.

Я  дуже люблю життя. Позитивно реагую на всі його прояви. Адже у перекладі з арабської моє ім’я означає «позитивний»,  той, який «дивиться на речі з хорошого боку». У вільний час займаюсь спортом (важка атлетика і футбол), який допомагає мені розвивати вольові якості, розумові здібності, потребу у русі. Важка атлетика - спорт досить трудомісткий і вимагає великих витрат сил і енергії. Але для мене важка атлетика не лише розвиток  сили  і спритності, а і розвиток  когнітивних здібностей мозку і поліпшення пам’яті. Футбол допомагає мені урізноманітнити дозвілля.

Досвід черпаю з книг та художніх фільмів. Книга для мене не лише джерело знань, а і розвиток аналітичних здібностей, концентрації уваги, зниження стресу. Коли я занурююсь у сюжет, я проживаю життя разом з героями, міркую, як я поводився б у тій чи іншій ситуації. А якщо подивитися фільм, який створений по книзі, то можна в цілому порівняти і оцінити сюжет, персонажів, обговорити з друзями і висловити своє враження.

 

А ще я люблю історію, щоб брати приклади з минулого і втілювати їх у майбутньому. Адже вивчаючи історію, ми краще розуміємо, чому відбуваються ті чи інші події і в нашому сьогоднішньому житті. Тому я є членом історико-краєзнавчого гуртка, приймаю участь у проектах з історії і дуже вдячний нашому викладачу історії за цікаві уроки та творчі проекти.

Мені подобається моє училище і професія, яку я обрав. Саме в стінах Шосткинського ВПУ проходить більша частина мого насиченого студентського життя.

І взагалі я дуже м’яка людина. Перш ніж прийняти рішення, ретельно обмірковую. Не даю обіцянок, які не можу виконати.

У книгах шукаю істину, у людях – мудрість.

Переглядів: 345 | Додав: ShchNV