- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
16:40 САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ ФІНАЛІСТІВ ТОП-19 | |
Доброго дня, шановні пані та панове! Мене звуть Діана. Ви, певно, мене всі знаєте, бо я навчаюся вже п’ятий рік в ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище». Протягом навчання в училищі я є активним учасником його життя. З того моменту, як я переступила поріг цього навчального закладу, мене зацікавила музейна справа і викладач історії Геращенко Оксана Володимирівна, яка на той час була його куратором. То ж і по сьогодні я знаходжу час, щоб донести історію нашого закладу молодому поколінню і дорогим гостям. Не залишаю без уваги й мовно-літературні конкурси, де інколи посідаю призові місця. Я обожнюю навчання і показую чудові результати. Так, закінчивши навчання з професії «Кухар, кондитер», я отримала червоний диплом, що свідчить про високі знання з отриманого фаху. Але на цьому я не зупинилася і сьогодні продовжую навчання за спеціальністю «Харчові технології».
Моя виробнича практика не обмежилась лише нашою областю, а й вийшла за її межі. На третьому курсі я проходила виробничу практику в Одеській області в селі Курортне під чутливим керівництвом майстра виробничого навчання Світлани Миколаївни Горшечнікової. А на четвертому курсі я вирішила, що потрібно руйнувати кордони, і поїхала на стажування в Болгарію до сонячного курорту Золоті піски, де по закінченню отримала сертифікат європейського зразка про освіту зі стажем в 90 днів. Та й на цьому я не збираюсь зупинятись! В моїх планах - ще краще й більше розвиватися й удосконалювати свої знання й навички за спеціальністю «Харчові технології».
| |
Переглядів: 485 | Додав: ShchNV |