Неділя, 22.12.2024, 21:41
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Головна » 2020 » Травень » 18 » САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ ФІНАЛІСТІВ ТОП-19
16:40
САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ ФІНАЛІСТІВ ТОП-19

Доброго дня, шановні пані та панове! Мене звуть Діана. Ви, певно, мене всі знаєте, бо я навчаюся вже п’ятий рік в ДПТНЗ «Шосткинське  вище професійне училище». Протягом навчання в училищі я є активним учасником його життя.

З того моменту, як я переступила поріг цього навчального закладу, мене зацікавила музейна справа і викладач історії Геращенко Оксана Володимирівна, яка на той час була його куратором. То ж і по сьогодні я знаходжу час, щоб донести історію нашого закладу молодому поколінню і дорогим гостям. Не залишаю без уваги й мовно-літературні конкурси, де інколи посідаю призові місця.

Я обожнюю навчання і показую чудові результати. Так, закінчивши навчання з професії «Кухар, кондитер», я отримала червоний диплом, що свідчить про високі знання з отриманого фаху. Але на цьому я не зупинилася і сьогодні продовжую навчання за спеціальністю «Харчові технології».

Моя виробнича практика не обмежилась лише нашою областю, а й вийшла за її межі. На третьому курсі я проходила виробничу практику в Одеській області в селі Курортне під чутливим керівництвом майстра виробничого навчання Світлани Миколаївни Горшечнікової. А на четвертому курсі я вирішила, що потрібно руйнувати кордони, і поїхала на стажування в Болгарію до сонячного курорту Золоті піски, де по закінченню отримала сертифікат європейського зразка про освіту зі стажем в 90 днів.

Та й на цьому я не збираюсь зупинятись!  В моїх планах - ще краще й більше розвиватися й удосконалювати свої знання й навички за спеціальністю «Харчові технології».

Переглядів: 485 | Додав: ShchNV