П`ятниця, 26.04.2024, 10:42
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Головна » 2020 » Травень » 15 » САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ ФІНАЛІСТІВ ТОП-19
10:12
САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ ФІНАЛІСТІВ ТОП-19

Самі ми творимо цей світ…

Усім привіт! Я Носова Дар’я, мені 18 років, і я навчаюся в Шосткинському вищому професійному училищі за професією кухар, кондитер.

Я обрала цю професію, бо дуже люблю готувати, бо це приносить радість не лише мені, а й моїй родині, а в подальшому – і більш широкій аудиторії, адже я збираюся продовжувати обраний шлях.

Приготування їжі – це мистецтво, це творчий процес створення страви, оскільки кожен рецепт ти не лише доповнюєш своїм секретним інгредієнтом, але й вкладаєш в нього частинку душі! На виході отримуєш щасливі обличчя і ситі шлунки родини, оскільки все вийшло надзвичайно смачно.

Готувати люблю з дитинства. Пам’ятаю себе «кухаркою» у віці восьми років. Любов до кулінарії розбудила в мені моя мама. Зимові вечори проходили за приготуванням солодощів, пісочного печива, шарлотки, бісквітів. Зберігаючи і плекаючи це захоплення, я вступила до Шосткинського вищого професійного училища на кухаря, кондитера. І тут моя любов підкріпилася міцними теоретичними знаннями і практичними навичками, про що свідчить вдала участь у Всеукраїнських учнівських олімпіад зі спеціальних дисциплін, у виставках, презентаціях страв тощо.

По закінченні училища планую продовжувати навчання за обраним фахом, адже маю гарну підготовку і люблю свою справу.

У вільний час люблю зайняти себе творчістю. Я працюю у багатьох напрямках: шиття, в'язання, ліплення, малювання. Я створюю фігурки, іграшки. Це приносить мені радість і деякий дохід. Щоб мої роботи були в тренді – стежу за останніми тенденціями, новими персонажами фільмів, мультфільмів, ігор. Хенд мейд зараз такий популярний, тому що у кожного виробу є свій неповторний шарм, темперамент, душа, характер і історія. Не випадково Коко Шанель вважала кращою саме ручну роботу. Виріб ручної роботи – відмінний подарунок, який безсумнівно викличе море позитивних емоцій і вражень у ваших друзів і рідних!

А ще я люблю читати. Читаю фантастику, детективи. Твори інших жанрів. Читання наповнює наше життя емоційним і духовним змістом. Кажуть, діти, які читають, стають дорослими, які думають.

Тож читайте, займайтеся улюбленими справами, будьте натхненними.

А ще – станьте бездоганними у професії. Це дасть вам змогу вибудувати своє життя і досягти мрій.

Самі ми пишемо свій шлях
Не наріканнями до світу,
А тим – що все у нас в руках,
І нам під силу все змінити!

Переглядів: 424 | Додав: ShchNV