- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
10:12 САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ ФІНАЛІСТІВ ТОП-19 | |
Самі ми творимо цей світ… Усім привіт! Я Носова Дар’я, мені 18 років, і я навчаюся в Шосткинському вищому професійному училищі за професією кухар, кондитер. Я обрала цю професію, бо дуже люблю готувати, бо це приносить радість не лише мені, а й моїй родині, а в подальшому – і більш широкій аудиторії, адже я збираюся продовжувати обраний шлях. Приготування їжі – це мистецтво, це творчий процес створення страви, оскільки кожен рецепт ти не лише доповнюєш своїм секретним інгредієнтом, але й вкладаєш в нього частинку душі! На виході отримуєш щасливі обличчя і ситі шлунки родини, оскільки все вийшло надзвичайно смачно.
Готувати люблю з дитинства. Пам’ятаю себе «кухаркою» у віці восьми років. Любов до кулінарії розбудила в мені моя мама. Зимові вечори проходили за приготуванням солодощів, пісочного печива, шарлотки, бісквітів. Зберігаючи і плекаючи це захоплення, я вступила до Шосткинського вищого професійного училища на кухаря, кондитера. І тут моя любов підкріпилася міцними теоретичними знаннями і практичними навичками, про що свідчить вдала участь у Всеукраїнських учнівських олімпіад зі спеціальних дисциплін, у виставках, презентаціях страв тощо. По закінченні училища планую продовжувати навчання за обраним фахом, адже маю гарну підготовку і люблю свою справу. У вільний час люблю зайняти себе творчістю. Я працюю у багатьох напрямках: шиття, в'язання, ліплення, малювання. Я створюю фігурки, іграшки. Це приносить мені радість і деякий дохід. Щоб мої роботи були в тренді – стежу за останніми тенденціями, новими персонажами фільмів, мультфільмів, ігор. Хенд мейд зараз такий популярний, тому що у кожного виробу є свій неповторний шарм, темперамент, душа, характер і історія. Не випадково Коко Шанель вважала кращою саме ручну роботу. Виріб ручної роботи – відмінний подарунок, який безсумнівно викличе море позитивних емоцій і вражень у ваших друзів і рідних!
А ще я люблю читати. Читаю фантастику, детективи. Твори інших жанрів. Читання наповнює наше життя емоційним і духовним змістом. Кажуть, діти, які читають, стають дорослими, які думають. Тож читайте, займайтеся улюбленими справами, будьте натхненними. А ще – станьте бездоганними у професії. Це дасть вам змогу вибудувати своє життя і досягти мрій. Самі ми пишемо свій шлях | |
Переглядів: 499 | Додав: ShchNV |