- 2015 Березень
 - 2015 Квітень
 - 2015 Травень
 - 2015 Червень
 - 2015 Липень
 - 2015 Серпень
 - 2015 Вересень
 - 2015 Жовтень
 - 2015 Листопад
 - 2015 Грудень
 - 2016 Січень
 - 2016 Лютий
 - 2016 Березень
 - 2016 Квітень
 - 2016 Травень
 - 2016 Червень
 - 2016 Липень
 - 2016 Серпень
 - 2016 Вересень
 - 2016 Жовтень
 - 2016 Листопад
 - 2016 Грудень
 - 2017 Січень
 - 2017 Лютий
 - 2017 Березень
 - 2017 Квітень
 - 2017 Травень
 - 2017 Червень
 - 2017 Липень
 - 2017 Серпень
 - 2017 Вересень
 - 2017 Жовтень
 - 2017 Листопад
 - 2017 Грудень
 - 2018 Січень
 - 2018 Лютий
 - 2018 Березень
 - 2018 Квітень
 - 2018 Травень
 - 2018 Червень
 - 2018 Липень
 - 2018 Серпень
 - 2018 Вересень
 - 2018 Жовтень
 - 2018 Листопад
 - 2018 Грудень
 - 2019 Січень
 - 2019 Лютий
 - 2019 Березень
 - 2019 Квітень
 - 2019 Травень
 - 2019 Червень
 - 2019 Липень
 - 2019 Серпень
 - 2019 Вересень
 - 2019 Жовтень
 - 2019 Листопад
 - 2019 Грудень
 - 2020 Січень
 - 2020 Лютий
 - 2020 Березень
 - 2020 Квітень
 - 2020 Травень
 - 2020 Червень
 - 2020 Липень
 - 2020 Серпень
 - 2020 Вересень
 - 2020 Жовтень
 - 2020 Листопад
 - 2020 Грудень
 - 2021 Січень
 - 2021 Лютий
 - 2021 Березень
 - 2021 Квітень
 - 2021 Травень
 - 2021 Червень
 - 2021 Липень
 - 2021 Серпень
 - 2021 Вересень
 - 2021 Жовтень
 - 2021 Листопад
 - 2021 Грудень
 - 2022 Січень
 - 2022 Лютий
 - 2022 Червень
 
10:12  САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ ФІНАЛІСТІВ ТОП-19 | |
 Усім привіт! Я Носова Дар’я, мені 18 років, і я навчаюся в Шосткинському вищому професійному училищі за професією кухар, кондитер. Я обрала цю професію, бо дуже люблю готувати, бо це приносить радість не лише мені, а й моїй родині, а в подальшому – і більш широкій аудиторії, адже я збираюся продовжувати обраний шлях. Приготування їжі – це мистецтво, це творчий процес створення страви, оскільки кожен рецепт ти не лише доповнюєш своїм секретним інгредієнтом, але й вкладаєш в нього частинку душі! На виході отримуєш щасливі обличчя і ситі шлунки родини, оскільки все вийшло надзвичайно смачно. 
 Готувати люблю з дитинства. Пам’ятаю себе «кухаркою» у віці восьми років. Любов до кулінарії розбудила в мені моя мама. Зимові вечори проходили за приготуванням солодощів, пісочного печива, шарлотки, бісквітів. Зберігаючи і плекаючи це захоплення, я вступила до Шосткинського вищого професійного училища на кухаря, кондитера. І тут моя любов підкріпилася міцними теоретичними знаннями і практичними навичками, про що свідчить вдала участь у Всеукраїнських учнівських олімпіад зі спеціальних дисциплін, у виставках, презентаціях страв тощо. По закінченні училища планую продовжувати навчання за обраним фахом, адже маю гарну підготовку і люблю свою справу. У вільний час люблю зайняти себе творчістю. Я працюю у багатьох напрямках: шиття, в'язання, ліплення, малювання. Я створюю фігурки, іграшки. Це приносить мені радість і деякий дохід. Щоб мої роботи були в тренді – стежу за останніми тенденціями, новими персонажами фільмів, мультфільмів, ігор. Хенд мейд зараз такий популярний, тому що у кожного виробу є свій неповторний шарм, темперамент, душа, характер і історія. Не випадково Коко Шанель вважала кращою саме ручну роботу. Виріб ручної роботи – відмінний подарунок, який безсумнівно викличе море позитивних емоцій і вражень у ваших друзів і рідних! 
 А ще я люблю читати. Читаю фантастику, детективи. Твори інших жанрів. Читання наповнює наше життя емоційним і духовним змістом. Кажуть, діти, які читають, стають дорослими, які думають. Тож читайте, займайтеся улюбленими справами, будьте натхненними. А ще – станьте бездоганними у професії. Це дасть вам змогу вибудувати своє життя і досягти мрій. Самі ми пишемо свій шлях  | |
| Переглядів: 544 | Додав: ShchNV | |
Самі ми творимо цей світ…


