П`ятниця, 19.04.2024, 06:55
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Головна » 2016 » Вересень » 23 » ПОСВЯТА В УЧНІ У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ
13:05
ПОСВЯТА В УЧНІ У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ

Посвята в учні першокурсників у Шосткинському ВПУ – це одна з приємних і давніх традицій. Цей навчальний рік не став винятком. Сьогодні училищну родину поповнило більше 200 першокурсників, аж 8 груп першого курсу! На свято завітали батьки, гості, друзі та поважні гості.

Щоб стати повноправними членами училищної родини, першокурсникам довелося пройти чимало випробувань. Кожна група І курсу  представила візитну  картку «Дозвольте відрекомендуватися»Найкращою виявилася група 03-16 – майбутні слюсарі з ремонту автомобілів, електрогазозварники. Вони виявилися і талановитими, і працьовитими, і спортивними, тому отримали солодкий приз від старшокурсників. Треба відмітити, що старшокурсники приготували подарунки всім  першокурсникам.

З подарунками завітали і гості: помічник народного депутата України І.Ф. Молотка Олена Шульга, подарувала салют на честь Посвяти, представник партії «Опозиційний блок» Каліновський. О. – спортивні коврики для занять  спортом.

Благословив усіх на навчання настоятель Свято-Миколаївської церкви о. Ярослав: «Хочеться привітати всіх зі святом, подякувати педагогам за їх велику працю, батькам - за виховання. Також дякую всім тим, хто сьогодні разом з нами. Звертаюсь до учнів - не забувайте своїх батьків, бо п’ята заповідь нас вчить «шануй батька і матір своїх, і буде тобі добре, і довго житимеш на землі», а наступна заповідь говорить «поминай наставників своїх». Тож пам’ятайте своїх педагогів і Благослови Вас Господь!».

Також свої привітання висловив директор ДПТНЗ «Шосткинського ВПУ» Гурба Олександр Анатолійович, заступник директора з НВР Скомороха Н. П., а гуртківці порадували всіх концертною програмою.

Після випробувань на звання учня Шосткинського ВПУ щасливі першокурсники пішли готуватися до своєї першої дискотеки тепер уже в рідному для них училищі. По закінченню дискотеки на всіх учнів і педагогів чекав салют. УРА!

Фоторепортаж

МИ в Інтернет-газеті "Шостка-інфо"

Переглядів: 573 | Додав: ShchNV