Четвер, 25.04.2024, 10:17
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Головна » 2019 » Грудень » 14 » Популяризація робітничих професій
21:36
Популяризація робітничих професій

З метою упровадження сучасних форм і методів профорієнтаційної роботи, популяризації робітничих професій, майстрами  ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище», Харчук В.О., Лазарищак М.Я., в ЗОШ № 10 м. Шостка був проведений тренінг з учнями 8, 9 класів «Що є визначним у виборі професії?».

Під час спілкування увага учнів була спрямована на попит професій електрогазозварник, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, столяр будівельний, верстатник деревообробних верстатів на ринку праці. В ігровій формі знаходили вироби з даних професій в класі, чим довели надзвичайну їх необхідність в нашому суспільстві.

Учні з зацікавленістю  відреагували та висловили свої вподобання до цих професій. Було посіяно раціональне зерно в душі учнів до фізичної праці і її користь для людини.

У Шосткинському ліцеї інтернаті спортивного профілю м. Шостка, майстрами  ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище», Харчук В.О., Лазарищак М.Я., з професій електрогазозварник, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, столяр будівельний, верстатник деревообробних верстатів, в ЗОШ № 10 м. Шостка був проведений тренінг з учнями 11класу «Кар’єрний шлях».

Обговорювали шлях відомих людей м. Шостка, від робітничої професії до керівників підприємств, приватних підприємців і навіть народних депутатів. Про важливу рису справжнього керівника, що розуміється на технології виконання робіт, бо це є секрет успіху та гарантія якості.

Наш заклад пишається своїми випускниками, для яких навчання в училищі стало першою кар’єрною сходинкою до успіху: Годун О.М. – директор ТОВ «Золотий Дим», Пакало Р.М. – приватний підприємець, Молоток І.Ф. – народний депутат.

Учні висловили свої бачення на шляхи кар’єрного росту: в одних плани розвивати свій успіх в мегаполісах, лавах Збройних Сил України, а в інших робити кар’єру у рідному місті.

Діти зрозуміли, що шлях до кар’єри починається з вибору робітничої професії. І ми сподіваємося, що ці робітничі професії вони прийдуть здобувати у ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище».

 

Переглядів: 446 | Додав: ShchNV