- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
11:45 ПОЕТАПНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ У ГРУПІ 06-17 | |
ДПА та ДКА проводилася державною кваліфікаційною комісією, яка розглянула підсумки навчальних досягнень учнів, результати виконання ними пробних кваліфікаційних робіт, щоденники обліку виконання детальної програми виробничої практики, висновки роботодавців і виробничі характеристики та наряди на пробні кваліфікаційні роботи. 10 випускників показали свої знання і вміння, які здобули під час навчання у нашому закладі та отримали дипломи кваліфікованого робітника. 19 учнів за результатами рейтингу успішності перейшли на ІІІ ступінь навчання для отримання кваліфікації кухаря V розряду. Нехай знання та практичні навички, отримані у навчальному закладі, неодмінно стануть запорукою, допоможуть досягти омріяних вершин у вашій професійній діяльності! | |
Переглядів: 488 | Додав: ShchNV |