Четвер, 25.04.2024, 05:00
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Головна » 2020 » Травень » 15 » ПОДОРОЖ ДО КРАЇНИ БУДІВЕЛЬНИКІВ
14:56
ПОДОРОЖ ДО КРАЇНИ БУДІВЕЛЬНИКІВ

Вітаємо, дорогі друзі!

Сьогодні ми з вами здійснимо подорож до країни будівельників. Спробуємо відчути всю велич та красу робітничої професії. Поринемо в безкраї простори минулого та безмежні можливості сьогодення великої та могутньої професії «Муляр».

І сьогодні професія муляра шанована суспільством. Саме він втілює у життя ідеї архітекторів і проектувальників, зводить просторові конструкції промислових споруд, будівлі суспільно-побутового призначення та житлові будинки.

Потреба у робітниках цієї професії постійна і має тенденцію до зростання. У переважній більшості регіонів України муляр без особливих ускладнень знаходить роботу в будівельних організаціях, на підприємствах та в установах різних форм власності, наприклад домобудівних комбінатах, ремонтних і житлових управліннях тощо. Таким чином, професія муляра має сталий попит на ринку праці.

Молоді муляри, які закінчили ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ», озброєні, як правило, ґрунтовними спеціальними теоретичними знаннями і мають розвинені професійні уміння та навички. Такий професійний багаж, підкреслений відповідним робітничим досвідом. Випускники нашого закладу можуть вступити до вищих навчальних закладів та мають можливість отримати вищу освіту.

Наша сьогоднішня подорож залишить глибокий слід у свідомості, спонукаючи до пізнавальної активності, посилить мотиваційний фактор до ствердження вибраної робітничої професії та допоможе визначитись з вибором правильного життєвого шляху учнівській молоді, нашим майбутнім здобувачам освіти.

Відправною точкою нашої подорожі буде сторінка блогу викладача спеціальних дисциплін Рибкіної Г.С. (https://rybkinaas.blogspot.com/p/blog-page_14.html).

Тож, поїхали…

Переглядів: 328 | Додав: ShchNV