- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
17:44 ПІСНИЙ БОРЩ – ДО ПЕТРІВСЬКОГО ПОСТУ + Відео | |
Експерти Шосткинського ВПУ продовжують тестувати цікаві рецепти народних борщів. Цього разу варили й дегустували два досвідчені майстри виробничого навчання: Ніна МАРТИНЕНКО та Микола МИСИК. Оскільки наші експерти – люди організовані, то й рецепт вони обрали «з запасом», з огляду на петрівський піст, початок якого запланований на 15 червня. «Та коли там буде оте 15-те!» - скаже хтось і буде не зовсім правий. Час летить, усі процеси пришвидшуються незбагненним способом. Дивовижним, сказала б авторка цих рядків. І обраний рецепт борщу – це теж диво, бо він варився з квасолею (минулорічною, що традиційно і цілком логічно з огляду на недавню посівну), а от гриби – святі отці! – то не сушені-пересушені бабки чи красноголовці, а ЦЬОГОРІЧНІ, абсолютно свіженькі маслюки! Зібрані в лісах під нашим же рідним селищем міського типу Вороніж! Чесне-пречесне слово, авторка оцього вигуку (що виросла серед лісів Кролевеччини, між іншим!) УПЕРШЕ У СВОЄМУ ЖИТТІ на власні очі бачить практично весняні маслюки! Ну серпневі опеньки – то ще якось, але щоб маслюки на початку літа!? Нонсенс! Тут найзапекліший атеїст мимоволі почне вірувати… «Доки людина жива – усе можливо», - любить говорити одна моя мудра колега. Раніше я їй часто заперечувала, але зараз заперечення явно не на часі. Бо на часі – смачний борщ з несподіваними свіжими грибами.
Цього разу одним з дегустаторів була висока гостя - Альона ШУЛЬГА, помічник Народного депутата України Ігоря МОЛОТКА, який щиро опікується долею Шосткинського вищого професійного училища. Було дуже приємно почути з вуст Альони Шульги високу оцінку роботи нашого навчального закладу. Такий відгук надає педагогічному колективові училища додаткових професійних сил і мотивує на нові творчі звершення. Нагадуємо про те, що відбір рецептів креативних борщів триває. Подавати їх можна на електронну адресу училища vpu19@ukr.net Поспішайте, майбутні переможці! РЕЦЕПТИ ПРИЙМАЮТЬСЯ ДО 22 ЧЕРВНЯ 2020 РОКУ.
| |
Переглядів: 285 | Додав: ShchNV |