Субота, 20.04.2024, 01:47
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Головна » 2020 » Червень » 22 » ПІШЛА З ЖИТТЯ ШАНОВАНА ВСІМА МАЙСТРИНЯ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ
14:51
ПІШЛА З ЖИТТЯ ШАНОВАНА ВСІМА МАЙСТРИНЯ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

Колектив Шосткинського вищого професійного училища зазнав трагічної втрати. 19 червня пішла з життя Олена Анатоліївна Коваленко, одна з найшанованіших майстринь виробничого навчання нашого навчального закладу. 24 червня їй виповнився б 51 рік…

Олена Анатоліївна прийшла працювати до училища у вересні 1998 року, узявши під своє крило групу секретарів керівника, тим самим розпочавши з колегами-однодумцями новий напрямок первинної професійної підготовки. Відповідальна та уважна, вона органічно влилась у трудовий колектив; а учні відразу відчули в Олені Анатоліївні люблячу й одночасно вимогливу наставницю. Кожен знає, наскільки це важливо для педагога – бути, окрім професіонала своєї справи, ще й порядною, тактовною людиною, якій можна довіритись у скрутну хвилину. Так воно й було: колеги ішли до кабінету № 20, щоб вирішити нагальні робочі моменти, а також – почути тепле слово щирості, поділитися роздумами чи тривогами. Учні ж залюбки спілкувалися з Оленою Анатоліївною не лише на предмет навчання чи працевлаштування. Майстриню хвилювали долі її вихованців - від банального відвідування уроків до питань сімейних, адже групи секретарів – то вже повнолітні учні, люди дорослі, часто – одружені, а іноді – й молоді батьки. І кожен міг розраховувати на слова підтримки, співчуття. І навіть коли Олена Анатоліївна «виховувала» за учнівські проступки, то винуватці все одно відчували, що вона за них переживає.

Олена Анатоліївна була активним учасником життя Шосткинського ВПУ в усіх його аспектах. Перегорніть сторінки-файли нашого сайту – і ви побачите її на світлинах різної тематики: тижні професій, заходи з профорієнтації, дні мікрорайону, ярмарки та виставки, семінари, робота приймальної комісії… Трудова діяльність Олени Анатоліївни не раз відзначалась грамотами, подяками, іншими відзнаками.

На превеликий жаль, з певного часу хвороби почали безжально підточувати здоров’я нашої колеги і фатальний момент обірвав життя цієї світлої людини… Шосткинське вище професійне училище глибоко сумує з приводу передчасної непоправної втрати і виражає щирі співчуття рідним та близьким Олени Анатоліївни Коваленко.

Переглядів: 1459 | Додав: ShchNV