Субота, 27.04.2024, 01:25
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Головна » 2020 » Травень » 18 » ОБЕРИ ПРОФЕСІЮ СЬОГОДНІ – БУДЬ УСПІШНИМ ВСЕ ЖИТТЯ! + Відео
08:39
ОБЕРИ ПРОФЕСІЮ СЬОГОДНІ – БУДЬ УСПІШНИМ ВСЕ ЖИТТЯ! + Відео

Ви закінчуєте школу, і кожного з Вас турбує питання – чим займатися у житті? Яку професію обрати? Іноді, обираючи професію, людина не враховує свої можливості та здібності, а обирає так звані «модні» професії та навчання у престижних навчальних закладах. Однак здобуття таких професій не завжди гарантує працевлаштування.

Сьогодні в Україні відроджується виробництво, оновлюється обладнання підприємств та зростає попит саме на кваліфікованих працівників. ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище» вже декілька поколінь поспіль готує армію справжніх професіоналів – висококваліфікованих робітників із професій: кухар, кондитер, майстер ресторанного обслуговування, бармен, офіціант, секретар керівника, оператор комп’ютерного набору, обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, електрогазозварник, столяр, штукатур, маляр та ін.

Студентське життя – це один з найпрекрасніших періодів в житті людини, і ми намагаємось, щоб ці роки надовго запам’яталися нашим учням, щоб у нас вони відчули себе не гостями, а господарями, учасниками як навчального так і виховного процесу. В нашому училищі створені всі умови не тільки для навчання майбутніх фахівців, а й для творчої самореалізації кожного. Училище має сучасну матеріально-технічну базу: просторі майстерні, комп’ютерні класи, інтерактивні дошки, офісну техніку, в закладі є мережа Інтернет. Працюють гуртки художньої самодіяльності, спортивні секції.

Звичайно, невід’ємною частиною є саме життя в гуртожитку, без якого, як кажуть, важко пізнати всі достоїнства та переваги студентського періоду життя. Напевно, кожен перед вступом до навчального закладу достатньо чув і про мінуси життя в гуртожитку. Тому в юних першокурсників іноді виникає страх, адже їм потрібно переїхати із рідної оселі та родинного затишку до чужого міста, і почати своє життя з нової сторінки.

Зазвичай за роки проживання в гуртожитку Шосткинського ВПУ, це місце для наших учнів стає настільки рідним, що навіть важко усвідомлювати, що щасливі хвилини студентського життя можуть колись минути. Адже приємно жити серед дружніх сусідів-однодумців, які ніколи не відмовлять у допомозі, та мати добродушних вихователів, які завжди йдуть назустріч учням і урізноманітнюють дозвілля мешканців гуртожитку. Робота вихователів гуртожитку спрямована на створення максимально сприятливих умов для реалізації кожної особистості. Тому, організовуючи відпочинок мешканців гуртожитку, колектив вихователів акцентує увагу на таких видах і формах їх діяльності, які сприяють самоствердженню особистості, формують її світогляд, допомагають здружити учнівський колектив.

Тож нехай наш гуртожиток стане для кожного його жителя рідною оселею, куди завжди приємно та хочеться повертатися, де можна і відпочити, і провести час з друзями, і наполегливо працювати над собою та здобувати нові знання.

Доречі, проживання в гуртожитку безкоштовне. Кожна кімната розрахована на трьох-чотирьох чоловік. Кімнати укомплектовані необхідним інвентарем: ліжка, тумби, столи, стільці, шафи. На кожному поверсі є кухня та санітарно-гігієнічне приміщення. В приміщенні гуртожитку функціонує бібліотека, читальний зал з безкоштовним доступом до Wi-Fi інтернету. Отже, іногородні учні мають всі умови для нормального життя.

Обравши Шосткинське ВПУ, наші випускники можуть бути впевненими в тому, що вони як висококваліфіковані фахівці завжди будуть конкурентоздатними на ринку праці й високо оціненими роботодавцями, суспільством і державою.

Тож, щиро запрошуємо долучитися до нашої дружньої родини – Шосткинського вищого професійного училища. Бажаємо Вам завжди 36/6, навчатись на «відмінно», незабутніх моментів і лише позитивних вражень та спогадів про навчання і життя в гуртожитку Шосткинського ВПУ!

Вихователі гуртожитку

Переглядів: 339 | Додав: ShchNV