Субота, 27.04.2024, 06:52
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Головна » 2020 » Травень » 14 » Нові стандарти професійної (професійно-технічної) освіти – нові підходи до формування змісту робочих програм
08:29
Нові стандарти професійної (професійно-технічної) освіти – нові підходи до формування змісту робочих програм

Відповідно до стандартів професійної (професійно-технічної) освіти на основі компетентнісного підходу змінився алгоритм роботи щодо формування змісту робочих начальних та освітніх програм. Саме це стало темою вебінару «Формування змісту підготовки кваліфікованих робітників відповідно до стандартів професійної (професійно-технічної) освіти на основі компетентнісного підходу» за участю  викладачів професійно-теоретичної підготовки та майстрів виробничого навчання за професіями харчових технологій та ресторанного сервісу 22 закладів професійної освіти Сумщини, що відбувся 12 травня 2020 року.

Самойленко Н.Ю., директор НМЦ ПТО у Сумській області привітала учасників вебінару, а Темченко О.В., методист НМЦ ПТО у Сумській області,  розповіла  про методичний супровід упровадження стандартів професійної (професійно-технічної) освіти на основі компетентнісного підходу, удосконалення матеріально-технічної бази професій сфери харчових технологій та ресторанного сервісу. Також Олена Всеволодівна наголосила  на важливість використання інформаційно-методичних ресурсів в умовах дистанційного навчання.

Смирнова І.О., методист НМЦ ПТО у Сумській області , провела заняття з теми «Перевернутий клас – ефективна модель дистанційного навчання».

Майстер виробничого навчання Шосткинського вищого професійного училища Антоневич С.В. поділилась з учасниками практичним досвідом і продемонструвала можливості використання власного блогу як засобу комунікацій з учнями.

Під час виступу Світлана Володимирівна наголосила  про важливість якісної дистанційної роботи з учнями під час карантину, презентувала власні напрацювання в цьому питанні, а також продемонструвала організацію виробничого навчання з використанням дистанційних технологій.

Антоневич С.В.  наголосила, що на період карантину всі майстри і викладачі Шосткинського вищого професійного училища активно працюють з учнями на сторінках свої блогів та в Google Classroom.

В кінці виступу Світлана АНТОНЕВИЧ  подякувала Навчально-методичному центру за методичну підтримку щодо формування змісту підготовки кваліфікованих робітників.

Всі учаснику вебінару отримали практичні поради щодо організації подальшої дистанційної роботи в умовах карантину, а доповідачі - сертифікати за участь.

Переглядів: 332 | Додав: ShchNV