- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
13:40 Нестандартні уроки виробничого навчання | |
В умовах сучасного часу все більше відкривається підприємств громадського харчування, які спеціалізуються на приготуванні страв на відкритому вогні. Декілька підприємств міста Шостка зверталися с проханням підготувати вузькоспеціалізованих фахівців по приготуванню страв на мангалі. Хто не коштував овочів на грилі, курячих крилець у медовому соусі, традиційного шашлику та люля-кебабу. Будь-які страви на мангалі виходять особливо смачними, просоченими легким ароматом димку. Тому посилаючись на нові стандарти професійної (професійно-технічної освіти), включаючи додаткові компетентності у навчанні та вимоги роботодавців, деякі теми виробничого навчання, такі як «Приготування страв і гарнірів із смажених овочів», «Приготування страв з м'яса, сільськогосподарської птиці та субпродуктів», майстри виробничого навчання проводять на відкритому повітрі. Учні із задоволенням відвідують такі уроки. У вересні нетрадиційні уроки на природі проводили майстер/н Остапенко Я.П. у гр.№ 04-17 та майстер в/н Пенська А.В. у гр.№ 06-17. Ось так весело, смачно та нестандартно проходить урок виробничого навчання в групі кухарів.
| |
Переглядів: 672 | Додав: ShchNV |