Четвер, 28.03.2024, 18:17
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Архів записів
Головна » 2020 » Лютий » 17 » НЕХАЙ У СВІТІ ПАНУЄ КОХАННЯ!
10:17
НЕХАЙ У СВІТІ ПАНУЄ КОХАННЯ!

Одним з найулюбленіших свят серед молоді і не тільки є сьогодні День святого Валентина, яке щороку святкують 14 лютого. В цей романтичний день закохані зізнаються один одному у коханні, дарують квіти, надсилають валентинки з щирими словами кохання, або, навіть, одружуються.

Традиційно в нашому місті до цього дня проходить конкурс для закоханих пар серед учнівської та студентської молоді м. Шостка. Цього року захід під назвою «Романтична пара» пройшов  в актовій залі Хіміко-технологічного коледжу ім. Івана Кожедуба, в якому взяли участь пари Шосткинського ВПУ, Шосткинського центру ПТО, Шосткинського медичного училища, Шосткинського хіміко-технологічного коледжа ім. Івана Кожедуба та Шосткинського інститута Сумського державного університету.

Конкурсно-розважальна програма містила в собі різноманітні змагання: візитна картка, відеофільм «Освідчення в коханні» (домашнє завдання), конкурс буріме, спортивний конкурс і конкурс на кращу зачіску.

Наш заклад представляла  пара Ільєнко Олександри і Удалого Іллі, які з перших хвилин виступу на сцені зачарували глядачів неймовірною ніжністю та романтичністю.

У візитці брали також участь учні: Кобилянський Руслан, Гончаров Єгор, Гончаренко Денис та Іщенко Вугар. Музичний номер «Вітрила» виконували Семениста Анна, Гончаренко Денис та Бубенець Ангеліна.

Усі пари були неординарними, тому журі не змогло визначити найкращих і всі учасники конкурсу отримали чудові подарунки та шквал шалених оплесків від глядачів.

Адміністрація закладу і весь учнівсько-педагогічний колектив виражає  слова вдячності  керівнику вокального гуртка Пархоменко Наталії Іванівні,  яка підготувала чудові номери та усім учням, які взяли участь у цьому заході.

Кохайте і будьте коханими!

Голова ЦК класних керівників
Остапчук С.М.


Переглядів: 523 | Додав: ShchNV