Четвер, 28.03.2024, 11:37
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Головна » 2018 » Травень » 7 » Найсмачнішу професію обираємо з дитинства
09:42
Найсмачнішу професію обираємо з дитинства

3 травня в Україні традиційно відзначають День кондитера. Це не просто фахівці, які радують нас смакотою, а й справжні художники, які довели, що робота кондитера порівнюється з роботою художника і навіть архітектора.

Ці люди вносять в наше життя радість і відчуття свята, адже яке ж свято без солодощів.

Кожен з дитинства знає що таке професія кондитер, але розповіді про професію діти швидко забувають, а ось особистий досвід пам'ятають довго.

Тому запрошувати учнів середньої школи до майстер-класів по приготуванню кондитерських виробів вже стало доброю традицією у стінах нашого закладу.

Цього разу нас відвідали учні Шосткинської гімназії. Майстри виробничого навчання Осадченко Л.О., Савинська О.А. та Остапенко Я.П. продемонстрували учням різноманітні форми виробів з дріжджового тіста, а юні відвідувачі мали змогу власноруч сформувати булочки, кренделі, плюшки, рогалики та ін. Причудливі візерунки, цікаве плетіння, завитки завжди привертають увагу більше, ніж звичайна кругла булочка. Виявляється, все це дуже просто зробити!

Наприкінці заходу було влаштоване дружнє чаювання з пирогом, який виготовили майбутні професійні  кондитери – учні, які навчаються за професією «Кухар, кондитер».

Сподіваємося, що подорож в професію кондитера була захоплюючою для кожного з присутніх.

У День кондитера ми щиро вітаємо викладачів, майстрів в/н та учнів - тих, хто з одного лише цукру, масла і борошна створює справжні шедеври. Нехай у цих фантазерів бісквіти завжди будуть пишними, а креми ніжними!

 

Переглядів: 483 | Додав: ShchNV