П`ятниця, 29.03.2024, 15:54
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Головна » 2018 » Жовтень » 17 » ЛІДЕР – ЛЮДИНА ІНДИВІДУАЛЬНА, ДІЄВА, ЕРУДОВАНА, РОЗУМНА
12:02
ЛІДЕР – ЛЮДИНА ІНДИВІДУАЛЬНА, ДІЄВА, ЕРУДОВАНА, РОЗУМНА

Лідери  учнівського самоврядування Шосткинського ВПУ
намітили план дій на навчальний  рік

Одним із принципів виховання у ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» є поєднання педагогічного керівництва з ініціативою і самодіяльністю учнів. Учнівський та педагогічний колективи – це два крила, на яких тримається навчальний заклад. З ініціативи учнів в училищі проходить багато заходів, які підтримують дорослі. Лідери учнівського самоврядування входять до складу ради штабу профілактики, є членами стипендіальної комісії, запрошуються на засідання педагогічних рад,  долучаються до вирішення спільних проблем, беруть активну участь у суспільному житті закладу.

3 жовтня  2018 року у ДПТНЗ  «Шосткинське вище професійне  училище» відбулося засідання лідерів учнівського самоврядування училища.  Засідання  відбулося за таким порядком денним:

  1. Ознайомлення з програмами  кандидатів у президенти училища.
  2. Вибори учнівського президента.
  3. Обговорення плану спільних дій учнівського і педагогічного колективів.

На засіданні був затверджений склад ради училища, учні обговорили і прийняли Кодекс честі лідера учнівського самоврядування і затвердили гасло: «Самі розробляємо, самі виконуємо, самі відповідаємо, думаємо, плануємо, організовуємо!». Кожен вносив свої пропозиції і бачення у спільний план дій. При обговоренні відчувалося, що учні мають активну життєву позицію, готові до співпраці у команді.

Учасники зборів запропонували багато нових проектів і задумів.

Для формування комунікативних якостей і навичок грамотного спілкування практичний психолог закладу Приходько А. Б. провела з лідерами тренінгове  заняття «Спілкуємося та діємо».

Перша зустріч відбулася. За результатами відкритого голосування новим президентом учнівської спілки став Олбок Владислав (гр.07-18), майбутній електрогазозварник, а його замісником – Парнюк Аліна (гр.04-17), майбутній кухар,кондитер. Попереду багато справ. Побажаємо самоврядуванцям натхнення, творчості, нових ідей і кар’єрного зростання.

Заступник директора з НВР
Скомороха Н.П.

 

Переглядів: 595 | Додав: ShchNV