Середа, 24.04.2024, 05:44
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Головна » 2018 » Жовтень » 19 » «Місто професій» у Шосткинському ВПУ
11:21
«Місто професій» у Шосткинському ВПУ

Ми вам  скажем друзі, чесно:
Усі професії - почесні!

16 жовтня на базі навчально-виробничих майстерень ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» при підтримці Шосткинської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості відбувся квест «Місто професій» для учнів шкіл міста та району.

Кожна команда проходила ряд станцій - етапів, де майстри в/н та викладачі спецдисциплін проводили з гравцями гру та давали творче практичне завдання з професії.

Учні шкіл отримували маршрутний лист своєї подорожі, де були позначені станції, які необхідно було пройти в певній послідовності.

Назви станцій говорили самі за себе. Це і «Кафе «Welcome», і «Веселий мурувальник», і «Кузня «Тати Карло», і «Ліс», «Піцерія « Маргарита», «Паляниця», «Надувайко», «Кмітливий секретар» тощо.

Варто було подивитися на завзятість учнів, на їх прагнення дати правильні відповіді на питання, якісно провести практичне завдання та отримати якомога більше балів.

При підведенні підсумків оргкомітет визначив саму дружну, організовану, згуртовану, творчу команду. Це виявилася команда Клишкинської школи, яка посіла І місце. Друге і третє місце отримали команди школи № 5 та Миронівської школи відповідно. Команди-переможці отримали солодкі призи, виготовлені учнями училища, що навчаються за професією «Кухар, кондитер». Також кожна команда отримала почесні грамоти від Шосткинської  міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості.

Участь у квесті дала можливість гравцям на практиці відпрацювати навички професій. У грі школярі отримали нові знання про професії, познайомились з фахівцями даних професій, вміння продуктивно працювати в команді, знаходити компроміси для досягнення спільної мети.

Маємо надію, що заходи такого характеру формують в учнів професійну компетенцію. І чекаємо їх на навчання до нашого навчального закладу.

Переглядів: 683 | Додав: ShchNV