Четвер, 25.04.2024, 22:59
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Головна » 2021 » Червень » 25 » КРАЩІ МАЙСТРИ ТА УЧНІ ПРАЦЮЮТЬ І НАВЧАЮТЬСЯ У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ
15:37
КРАЩІ МАЙСТРИ ТА УЧНІ ПРАЦЮЮТЬ І НАВЧАЮТЬСЯ У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ

Починаючи з лютого місяця і до червня включно в Сумській області відбувався обласний віртуальний кулінарний «Cook’N’Batle», в якому змагалися 21 навчальний заклад Сумщини серед здобувачів освіти та майстрів виробничого навчання.

Конкурс відбувався в три етапи. В першому учасники надсилали відео роботи з технології приготування закуски та десерту. Другий етап  проходив онлайн, під час якого учениця нашого закладу Парнюк Аліна та майстер виробничого навчання Савинська Ольга демонстрували подачу креативних закуску та десерт. В підсумку, і майстер виробничого навчання, і учениця потрапили у фінал.

Заключним етапом проєкту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників із професій «Кухар», «Кондитер» у червні  проведено фестиваль «Кращий майстер-шеф із приготування страв української кухні» серед майстрів виробничого навчання та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини.

Звання «Майстер-шеф професійно-технічної освіти Сумщини» отримали дев’ять майстрів виробничого навчання – переможці обласного віртуального кулінарного «CookNBatle», в тому числі і наша майстриня Савинська Ольга Анатоліївна.

За результатами кулінарних змагань експертами відзначено учасників у різних номінаціях. Ольга Савинська визнана кращою в номінації «Відродження народних традицій української кухні». Сьогодні вона набирає групу І курсу з професії «Кухар, кондитер».

Якщо хочете завжди бути в пошуку нових задумів і чудових креативних ідей у кулінарному та кондитерському мистецтві, приходьте на навчання до Шосткинського ВПУ в групу Ольги Савинської.  Чекаємо на вас!

Переглядів: 418 | Додав: ShchNV