- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
15:37 КРАЩІ МАЙСТРИ ТА УЧНІ ПРАЦЮЮТЬ І НАВЧАЮТЬСЯ У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ | |
Починаючи з лютого місяця і до червня включно в Сумській області відбувався обласний віртуальний кулінарний «Cook’N’Batle», в якому змагалися 21 навчальний заклад Сумщини серед здобувачів освіти та майстрів виробничого навчання. Конкурс відбувався в три етапи. В першому учасники надсилали відео роботи з технології приготування закуски та десерту. Другий етап проходив онлайн, під час якого учениця нашого закладу Парнюк Аліна та майстер виробничого навчання Савинська Ольга демонстрували подачу креативних закуску та десерт. В підсумку, і майстер виробничого навчання, і учениця потрапили у фінал. Заключним етапом проєкту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників із професій «Кухар», «Кондитер» у червні проведено фестиваль «Кращий майстер-шеф із приготування страв української кухні» серед майстрів виробничого навчання та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини. Звання «Майстер-шеф професійно-технічної освіти Сумщини» отримали дев’ять майстрів виробничого навчання – переможці обласного віртуального кулінарного «Cook’N’Batle», в тому числі і наша майстриня Савинська Ольга Анатоліївна. За результатами кулінарних змагань експертами відзначено учасників у різних номінаціях. Ольга Савинська визнана кращою в номінації «Відродження народних традицій української кухні». Сьогодні вона набирає групу І курсу з професії «Кухар, кондитер».
Якщо хочете завжди бути в пошуку нових задумів і чудових креативних ідей у кулінарному та кондитерському мистецтві, приходьте на навчання до Шосткинського ВПУ в групу Ольги Савинської. Чекаємо на вас! | |
Переглядів: 480 | Додав: ShchNV |