Четвер, 25.04.2024, 14:55
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Головна » 2020 » Вересень » 11 » КОНКУРС НА КРАЩИЙ РЕЦЕПТ ПИРОГА ОБІЦЯЄ БУТИ ОСОБЛИВИМ + Відео
16:12
КОНКУРС НА КРАЩИЙ РЕЦЕПТ ПИРОГА ОБІЦЯЄ БУТИ ОСОБЛИВИМ + Відео

Про це попіклувались спонсори інтернет-конкурсу Олександр ІВЧЕНКО, голова правління ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат» та Ольга ЄРОХОВА, директорка клубу «Чорна кава», організаційна зустріч з якими відбулась 10 вересня у стінах найзатишнішої кав’ярні нашого міста. Шосткинське ВПУ давно і плідно співпрацює з обома підприємцями: на базі цих підприємств наші учні проходять змістовну, результативну виробничу практику.

Для нашого училища велика честь бути партнером Шосткинського хлібокомбінату, чия продукція широко відома по всій Сумщині та далеко за її межами. Авторка цих рядків була свідком того, як кияни посили нас, шосткинців, привезти до столиці саме шосткинський хліб, бо він – набагато смачніший від місцевого. Завдяки особистій зацікавленості Олександра Івченка Шосткинське ВПУ п’ятий рік поспіль має активного партнера і спонсора регіонального кулінарного шоу «Вареники-Шостка-Фест». А оперативна нарада з приводу оголошеного конкурсу на кращий рецепт пирога продемонструвала менеджерський талант Олександра Анатолійовича. Керівник одного з найуспішніших підприємств Шостки, яке аж ніяк не має дефіциту у клієнтах і вже давно зарекомендувало себе найкращим чином, пообіцяв ЗРОБИТИ   НАЙОРИГІНАЛЬНІШИЙ   РЕЦЕПТ   ПИРОГА   КУЛІНАРНОЮ   ВІЗИТІВКОЮ   ШОСТКИ на рівні з давно прославленим банановим рулетом. Олександр Івченко дав слово, що РЕЦЕПТ   ПИРОГА   БУДЕ   ПРИДБАНО   В   АВТОРА   ОФІЦІЙНО,   ЗА   ПЕВНУ   СУМУ, так що майбутні учасники конкурсу несподівано отримали нові перспективи для своїх шедеврів. Головне тепер – віднайти з-поміж численних родинних ноу-хау отой єдиний і неповторний автентичний рецепт, щоб не було ніде йому подібних.

Зустріч-нарада зі спонсорами – нагадаю – проходила в клубі «Чорна кава». Авторка цих рядків багато раз проходила повз «Чорну каву», але всередину потрапила вперше. І відразу ж пожалкувала, що не була тут раніше - настільки затишним й вишуканим виявився інтер’єр. Так само, як і його господиня, відома на всю Шостку ведуча місцевого телебачення, а зараз – кавова королева Ольга Єрохова. Її кав’ярня справляє враження закладу з багаторічними традиціями, з постійними інтелігентними відвідувачами і з особливою атмосферою. Завдяки зусиллям Ольги тут пропагують не лише каву, а й творчість місцевих художників: відвідувачі можуть насолоджуватись картинами, які можна ще й придбати. За цілком доступними цінами.

Спілкування з Олександром Івченко та Ольго Єроховою ще раз довело кілька незаперечних фактів:

  1. ШОСТКА ПОВИННА ПИШАТИСЯ БАГАТЬМА СВОЇМИ ТАЛАНОВИТИМИ МЕШКАНЦЯМИ;
  2. ШОСТКА МАЄ ГОРДИТИСЯ ПІДПРИЄМЦЯМИ, ЯКІ, ДБАЮЧИ ПРО ВЛАСНИЙ БІЗНЕС, ПІКЛУЮТЬСЯ ТАКОЖ ПРО РОЗВИТОК РІДНОГО МІСТА І ДОБРОБУТ ЙОГО КОНКРЕТНИХ ЖИТЕЛІВ;
  3. А ШОСТКИНСЬКЕ ВПУ МОЖЕ РАДІТИ З ПРИВОДУ ТОГО, ЩО НАВІТЬ У ПРОБЛЕМАТИЧНІ ЧАСИ НАРОДЖУЄ КРЕАТИВНІ ІДЕЇ ТА ДОПОМАГАЄ УСІМ НЕБАЙДУЖИМ РЕАЛІЗОВУВАТИ ВЛАСНИЙ ТВОРЧИЙ ПОТЕНЦІАЛ.

До зустрічі на теренах інтернет-конкурсу на кращий рецепт пирога! Інтуїція упевнено підказує, що конкурс іще здивує нас і щиро порадує.

Тамара АНУФРІЄВА, прес-центр

 

 

Переглядів: 445 | Додав: ShchNV