- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
12:36 КОНКУРС БОРЩУ ТРИВАЄ + Відео | |
У стінах Шосткинського ВПУ триває конкурс на кращий рецепт борщу. Розпочався ІІ етап, а саме – експертна оцінка відібраних рецептів та перевірка їхнього «рівня смакоти» на практиці. Члени експертної групи (а їх, нагадаємо, аж десять осіб) приступили до приготування пробних порцій. Ну, як – порцій… До пробних каструль літрів так на 5-6, бо готувати борщ мікроскопічними об’ємами – то злочин проти людства, особливо такого, для якого борщ – як щоденний ритуал усього життя метушливого. А тут – візьми велику ложку, присядь до чималої тарілки, і навіть тільки вдихаючи аромат свіжої священної страви, – уже заспокоюєшся, посміхаєшся і щасливішаєш-щасливішаєш! І тільки ложки літають від миски до рота! Ну, й за вухами лящить, то вже традиційно, як сонячний світанок до «ку-ку-рі-ку!». Отже, дорогі фанати борщу і Шосткинького вищого професійного, конкурс продовжується, і доки не пролунав остаточний брязкіт останньої відкладеної ложки, триває подача рецептів на електронну адресу училища vpu19@ukr.net Поспішайте, майбутні переможці! А поки що подивіться, з якою любов’ю наші експерти і варять, і куштують, і захоплено висловлюються на тему смачних борщів.
| |
Переглядів: 376 | Додав: ShchNV |