П`ятниця, 26.04.2024, 06:44
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Головна » 2017 » Жовтень » 6 » У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ ПОДВІЙНЕ СВЯТО + Відео
08:34
У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ ПОДВІЙНЕ СВЯТО + Відео

5 жовтня 2017 року в Шосткинському вищому професійному училищі відбувся традиційний святковий концерт, присвячений педагогам. Цього року її величність Історія розпорядилась так, що до нашого училища відразу завітали декілька свят: крім освітянських днів (всеукраїнські дні працівника освіти та працівника профтехосвіти, Міжнародний день учителя), у 2017 році Шосткинське ВПУ відзначає своє 40-річчя. Радісно усвідомлювати, що святкуємо ми цю дату в доброму здоров’ї й гарному настрої, з численною учнівською родиною, за підтримки батьків, партнерів, депутатів і спонсорів, яким теж бажаємо всього найкращого як у роботі, так і в особистій долі.

Педагогічний та учнівський колектив щиро привітали гості:

  • Олена Миколаївна Чанцева-Коваленко, секретар Шосткинської міської ради;
  • Лариса Петрівна Перхун, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач сектору дистанційного навчання Національної академії статистики, обліку та аудиту міста Києва;
  • Альона В’ячеславівна Шульга, помічник консультанта Народного депутата України І.Ф. Молотка;
  • Віктор Володимирович Терлецький, колишній директор ПТУ № 19, письменник, краєзнавець.

На концерт у якості найпочесніших гостей були запрошені наші колишні педагоги, які віддали училищу багато років плідного життя, доки не пішли з його стін на заслужений відпочинок.

…Ми, нинішні працівники училища, звикли вже до того, що наші концерти проходять на високому рівні, здається, чим іще можна здивувати рідного глядача? Але й цього разу знову були нові відкриття. На небосхилі училищної художньої самодіяльності яскраво запалали нові зірки. З учнів – першокурсник Назар Борбат, майбутній кухар (група 06-17), який віртуозно грає – на хвилиночку! – аж на восьми інструментах. А з педагогів – Олексій Петрович Алексейцев, молодий викладач фізкультури, а тепер іще й співак-автор власних пісень. Театр мініатюр «Мастаки» сміливо, з гумором, з самоіронією пригадав епопею літнього набору першокурсників. Усе розкутіше і від того краще, професійніше виглядають на сцені наші учні – співаки, танцюристи, ведучі. Особливо ведучі, яким цього разу прямо на сцені довелось «розрулювати» дрібні нештатні ситуації, що траплялись хоч і не часто, але несподівано і зненацька. І все це – з незмінною посмішкою, як нібито нічого такого й не сталось.

Варто подякувати також і глядачам, адже вони відгукнулись щирим захопленням на щирі виступи наших артистів-аматорів: і оплески були, і гучний захват талановитими номерами, і підспівували з місць, і підтанцьовували… Словом, поводили себе, як справжні глядачі-професіонали! Так, щоб на сцені відчували: емоції радості зі сцени повертаються хвилями щастя з глядацьких місць.

У думках і у справах єдині тут
Світла юнь та її вчителі –
Педагоги, що стали родиною,
Працьовитою, мудрою, сильною,
Щоб родило добро на землі.

Хай же доля лишається щирою,
Хай нове покоління зросте!
Скільки б літ не летіло до вирію,
Хай новими засвітиться мріями
Кожен Богом дарований день.

Хай доля шле усім добро і щастя,
Міцне здоров’я, море благ земних.
Дні щедрі, мов рушник квітчастий,
Хай стеляться до наших ніг!

Т. Ануфрієва,
методист Шосткинського ВПУ

Перейти до фотоальбому концерта

Переглядів: 657 | Додав: ShchNV