Четвер, 25.04.2024, 01:14
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Головна » 2021 » Червень » 30 » КОЛЕКТИВ ШОСТКИНСЬКОГО ВПУ ДОЛУЧИВСЯ ДО СВЯТКУВАННЯ ДНЯ МОЛОДІ
08:42
КОЛЕКТИВ ШОСТКИНСЬКОГО ВПУ ДОЛУЧИВСЯ ДО СВЯТКУВАННЯ ДНЯ МОЛОДІ

День молоді стосується нашого училища найбезпосередніше, оскільки Шосткинське ВПУ – це перш за все успішна молодь, наші учні, майбутні кваліфіковані робітники. 27 червня педагогічний та учнівський колективи представляли рідний заклад освіти розмаїттям професій. Тут була пахуча випічка – смачна візитівка відділу харчових технологій та ресторанного сервісу, а також знаменитий на всю Шостку  майстер-клас з виготовлення печива: дітки на очах своїх родичів вправно розмальовували випечені заздалегідь заготовки і могли пригостити ВЛАСНИМ смаколиком маму чи бабусю, переконливо сказавши при цьому: «Ось, пригощайся, ріднесенька, це я в зайця відняла, він десь тут іще бігає».

Продукція електротехнічного відділу приваблювала дорослу публіку, самостійну, з грішми, бо поруч з кулінарною палаткою стрункими рядами розташувались столярні вироби та вироби з металу – стільці на всі смаки, мангали, дещо з садових пристроїв.

А поруч, за окремим столом, секретарі керівника з обліковцями пропонували містянам фірмову друковану продукцію: блокноти, записники, флаєри з корисною інформацією про Шосткинське ВПУ. Таким чином, обидва відділення під керівництвом старших майстрів виробничого навчання Ольги МОСЕНЦЕВОЇ та Віктора КУЦОГО в черговий раз гідно презентували свою діяльність.

Молодь міста з цікавістю відгукнулась на англомовну вікторину «Усе залежить від тебе», підготовлену викладачами Оксаною РОГОВЕЦЬ і Світланою ОСТАПЧУК. Усі цікаві мотиваційні фрази були точно перекладені українською, а учасники отримали пам’ятні сувеніри від Шосткинського ВПУ та міськвиконкому.

Наші учні продемонстрували неабияку силу і спритність у спортивних турнірах. Команда Шосткинського ВПУ під керівництвом викладачів Любові РЯБУХИ і Марини ШАПОВАЛОВОЇ посіла п’яте місце та отримала призи від організаторів свята.

Учень групи 02-19 РУСЕЦЬКИЙ Олександр (ІІ курс, професія «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електрогазозварник», недавній переможець інтернет-вікторини «Я – автомобіліст від «А» до «Я»!» отримав 27 червня ще й Почесну грамоту міського голови. Шосткиське ВПУ пишається цим учнем!

Взявши участь у святкуванні Дня молоді, ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище» в черговий раз довело свій високий статус закладу професійної (професійно-технічної) освіти, здатного дати гідне майбутнє своїм вихованцям.

Переглядів: 341 | Додав: ShchNV