- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
10:46 Хліб – усьому голова + Відео | |
Хліб – корисний біологічний продукт, який містить велику кількість речовин, необхідних для організму людини. Це білки, білкові сполуки, високомолекулярні жири, крохмаль, а також вітаміни. Особливо в хлібі міститься багато вітамінів групи В, необхідних для нормального функціонування нервової системи людини. Так, у межах заходів Десятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та Дев’ятої міжнародної виставки освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва 15 березня відбулись майстер-клас та презентація за темою поданої конкурсної роботи: «Упровадження освітніх та виробничих технологій – ефективний засіб підвищення підготовки кадрів». Дана робота мала на меті розкрити напрями запровадження інноваційних технологій в навчально-виробничий процес шляхом створення модельного навчально-практичного центру дієтичного харчування, а також презентувати власну запатентовану «перлину» закладу – дієтичний бездріжджовий хліб на безглютеновому борошні із використанням органічної сировини. Наприкінці заходу Баланюк Н.Ю. висловила щирі слова подяки за небайдужість та активну участь в обговоренні актуальної тематики роботи, отримала дипломи і сертифікати учасників виставки. Плідна участь нашого закладу у методичних заходах з актуальних питань розвитку освітньої галузі є показником позитивного іміджу та поштовхом до подальшого творчого зростання наших педагогів та майстрів виробничого навчання!
| |
Переглядів: 552 | Додав: ShchNV |