Четвер, 25.04.2024, 15:09
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Головна » 2019 » Березень » 19 » Хліб – усьому голова + Відео
10:46
Хліб – усьому голова + Відео

Хліб – корисний біологічний продукт, який містить велику кількість речовин, необхідних для організму людини. Це білки, білкові сполуки, високомолекулярні жири, крохмаль, а також вітаміни. Особливо в хлібі міститься багато вітамінів групи В, необхідних для нормального функціонування нервової системи людини.

Так, у межах заходів Десятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та Дев’ятої міжнародної виставки освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва 15 березня відбулись майстер-клас та презентація за темою поданої конкурсної роботи: «Упровадження освітніх та виробничих технологій – ефективний засіб підвищення підготовки кадрів».

Дана робота мала на меті розкрити напрями запровадження інноваційних технологій в навчально-виробничий процес шляхом створення модельного навчально-практичного центру дієтичного харчування, а також презентувати власну запатентовану «перлину» закладу – дієтичний бездріжджовий хліб на безглютеновому борошні із використанням органічної сировини.
Викладач ДПТНЗ «Шосткинського ВПУ» Баланюк Н.Ю., яка представляла на виставці наш заклад, стала активним ведучим презентації. Більш того – всі зацікавлені учасники заходу отримали змогу не тільки дізнатися про безліч видів представленого дієтичного хлібу, але й скуштувати його: хліб зі смаженою цибулею, хліб із часником та овочами, хліб із сухофруктами, хліб із гірчицею та медом, хліб із льоном – ось далеко не весь перелік продукції, що розробили та презентують спеціалісти ВПУ «Шосткинське ВПУ».

Наприкінці заходу Баланюк Н.Ю. висловила щирі слова подяки за небайдужість та активну участь в обговоренні актуальної тематики роботи, отримала дипломи і сертифікати учасників виставки.

Плідна участь нашого закладу у методичних заходах з актуальних питань розвитку освітньої галузі є показником позитивного іміджу та поштовхом до подальшого творчого зростання наших педагогів та майстрів виробничого навчання!

Переглядів: 488 | Додав: ShchNV