Субота, 20.04.2024, 03:17
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Головна » 2018 » Лютий » 15 » ЯК ОБИРАЛИ РОМАНТИЧНУ ПАРУ + Відео
15:54
ЯК ОБИРАЛИ РОМАНТИЧНУ ПАРУ + Відео

Свято Валентина у більшості з нас асоціюється  зі світлим почуттям любові, ніжності, романтики. Саме тому 14 лютого з ініціативи лідерів учнівського самоврядування м. Шостки у ЦЕВ «Юність»  відбулася конкурсна програма, присвячена Дню закоханих. Пять пар з Шосткинського ВПУ, Центру ПТО, медичного училища, коледжу та інституту змагалися за звання найромантичнішої пари. Від нашого закладу виступали Маслов Амір та Анастасія  Новик.

Конкурсна програма складалася з  візитної картки, вікторини, подарунку жестами, танцювального Па з яблуком та написання вірша.

Не менш важливим був номер від групи підтримки: кожен навчальний заклад підготував номер художньої самодіяльності. Пісні про кохання та  жагучі танці дарували зі сцени вдячні  вболівальники. У залі панувала тепла, приємна атмосфера.

Свято закінчилося… А переможців  журі визначити не змогло: для них кожна пара була найромантичнішою. Підведення підсумків не відбулося.  А ми вважаємо, що у візитці найяскравіше себе представила пара з Шосткинського ВПУ: Амір та Настя. Ерудованими виявилися Данило та Юлія з коледжу, танцювальні були – майбутні медики,  а от вірші  про кохання у кожної пари  лилися  «як  з уст натхненного поета» - свої, неповторні,  від душі. Можна було б дати кожній парі свою номінацію… але не судилося….

З нагоди свята всіх вітаємо  з  Днем Святого Валентина. Бажаємо, щоб це прекрасне почуття не  загубилося з роками, миру, тепла і добра. Кохайте і будьте коханими!

Голова учнівського самоврядування
ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ»
Дівіченко Олександр

 

Переглядів: 741 | Додав: ShchNV