- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
13:02 ГРУПИ КУХАРІВ УСПІШНО ПІДКОРИЛИ НОВУ ПРОФЕСІЙНУ ВЕРШИНУ | |
У Державному професійно-технічному навчальному закладі «Шосткинське вище професійне училище» відбулась поетапна кваліфікаційна атестація з професії «Кухар 4 розряду». Свій професійний рівень демонстрували групи 03-19, 04-19, які навчаються в закладі третій рік. 19-20 жовтня третьокурсники виконували пробні кваліфікаційні роботи – готували складні страви української, європейської кухні та виконували комплексні кваліфікаційні роботи з професійно-теоретичної частини, де розкривали технологічний процес приготування страви, пояснювали застосування різних видів технологічного обладнання на підприємствах харчування з дотриманням санітарно-гігієнічних норм. Учні показали високий та достатній рівень знань, чим порадували своїх наставників.
У складі кваліфікаційної комісії була наша нова директорка Світлана Валентинівна КОВТУН. Це – її перший досвід у роботі такого поважного й відповідального органу, і відразу ж – у якості заступника голови комісії, як того й вимагається від директора. Отже, поетапна кваліфікаційна атестація стала випробуванням не лише для учнів, а й для їхньої найголовнішої наставниці. Світлана Валентинівна, людина, яка звикла занурюватись у справи з головою і доходити до суті речей, була щиро вражена розмаїттям кулінарних витворів СВОЇХ! УЧНІВ. Ось як вона прокоментувала весь хід поетапної кваліфікаційної атестації: «Вперше у своїй педагогічній діяльності я відчула, що мої учні стоять на одному рівні зі мною в майстерності. Так, я – педагог, а вони – кухарі, у нас різні професійні задачі, але наші вихованці – неймовірно талановиті кухарі! Вони вміють готувати такі страви, про які я не знаю нічогісінько або тільки чула назви чи щось читала в інтернеті. А наші учні готують усе це так звично та спокійно, як пересічна людина, наприклад, картоплю смажить. Більше того: вони такі тонкощі пояснюють, що ти, досвідчена господиня, починаєш дивитися на них, як першокласниця – на професорів. Я твердо впевнена, що учні успішно закінчать Шосткинське ВПУ і власною роботою забезпечать собі достойне майбутнє». Педагогічний колектив приєднується до слів директорки Світлани Валентинівни КОВТУН і бажає учням нових професійних вершин!
| |
Переглядів: 319 | Додав: ShchNV |