Субота, 27.04.2024, 07:04
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Головна » 2022 » Лютий » 11 » ДО ДНЯ ЗАКОХАНИХ: 10 СЕКРЕТІВ КОХАННЯ
11:40
ДО ДНЯ ЗАКОХАНИХ: 10 СЕКРЕТІВ КОХАННЯ

"10 секретів кохання" - книжка-бестселер Адама Джексона, одного з найпопулярніших американських письменників сучасності. Його твори визнані багатьма психологами світу і є практично методичним матеріалом. В основі - захоплююча розповідь про самотнього юнака, який під керівництвом загадкового старого китайця починає подорож у світ власної душі і згодом таки знаходить справжнє щастя. Отже, секрети справжнього кохання від Адама Джексона.

Перший секрет справжнього кохання - сила думки. Будь-яка симпатія чи навіть кохання починається із самої думки про об’єкт обожнювання. Тоді ми й самі ніби перетворюємося на того, про кого думаємо. Поза тим, думки про свого ідеального партнера мають з’явитися до того, як його зустрінеш. Тільки тоді буде шанс упізнати його, аби полюбити ще міцніше. Звісно ж, зважаючи на його потреби і бажання.

Другий секрет справжнього кохання - сила поваги. Адже, перед тим, як покохати когось, треба навчитися його поважати. За що - не має значення. Перш за все потрібно поважати себе. Щоб знайти повагу до себе, запитуйте себе: «Що я поважаю в собі?». Щоб придбати повагу до інших - навіть до тих, хто вам не подобається, - запитайте себе: «Що я поважаю в них?»

Третій секрет справжнього кохання - сила дарування. Якщо ви хочете отримати любов, потрібно просто дарувати її! Чим більше любові ви даруєте, тим більше ви отримуєте. Любити - означає дарувати частину себе, без оплати і обмовок. Практикуйте прояв доброти просто так. Перш ніж вступати у взаємини, запитуйте себе не про те, що інша людина зможе вам дати, а про те, що ви зможете дати їй. Таємна формула щасливих любовних стосунків на все життя в тому, щоб завжди звертати увагу не на те, що ви можете взяти, а на те, що ви можете дати.

Четвертий секрет справжнього кохання - сила дружби. Щоб знайти справжнє кохання, потрібно спочатку знайти справжнього друга. Любити означає не дивитися один на одного, а разом дивитися на світ в одному напрямку. Щоб дійсно любити когось, потрібно любити за те, хто він є, а не за те, як він виглядає. Дружба - це грунт, на якому росте насіння любові. Якщо хочеш внести у відносини любов, потрібно спочатку внести дружбу.

П'ятий секрет справжнього кохання - сила дотику. Дотик - це один з найпотужніших проявів любові, що руйнує бар'єри і зміцнює взаємини. Дотик змінює фізичний і емоційний стан і робить людей більш сприйнятливими до любові. Дотик може допомогти вилікувати тіло і зігріти серце. Коли розкриваєш обійми, розкриваєш серце.

Шостий секрет - сила принципу «дати свободу». Якщо ви любите когось, відпустіть його на свободу. Якщо він повернеться до вас, він ваш, якщо ні, він ніколи не був вашим. Навіть у істинно любовних стосунках людям потрібен власний простір. Якщо хочеш навчитися любити, спочатку потрібно навчитися прощати і звільнятися від минулих образ і печалей. Любов означає звільнитися від страхів, упереджень, "его" і обмовок. «Сьогодні я звільняюся від всіх моїх страхів, минуле не владне наді мною - сьогодні початок нового життя».

Сьомий секрет - сила спілкування. Коли ми вчимося спілкуватися відкрито і чесно, життя змінюється. Любити когось означає спілкуватися з ним. Давайте людям знати, що ви їх любите і цінуєте їх. Ніколи не бійтеся сказати ці три чарівних слова: «Я люблю тебе». Ніколи не втрачайте можливості похвалити когось. Завжди залишайте слово кохання для того, кого любите, - може, ви бачите його востаннє. Якби ви повинні були скоро померти і могли зателефонувати тим людям, яких любите, - кому б ви подзвонили, що б ви сказали і ... чому ви не робите цього прямо зараз?

Восьмий секрет - сила відданості. Щоб любов була справжньою, потрібно бути відданим їй, і ця відданість відіб'ється в думках і діях. Відданість - це справжня перевірка кохання. Щоб мати істинно любовні стосунки, потрібно бути відданим цим відносинам. Коли ви віддані комусь або чомусь, залишити - це не варіант. Відданість відрізняє міцні стосунки від крихких.

Дев'ятий секрет - сила пристрасті. Пристрасть запалює кохання і не дасть їй згаснути. Довговічна пристрасть з'являється з допомогою не тільки фізичного потягу, але і глибокої відданості, ентузіазму, інтересу і радісного хвилювання. Пристрасть можна відтворити, відтворюючи минулі ситуації, коли ви відчували пристрасть - спонтанність і сюрпризи створюють пристрасть. Суть любові і щастя одна; потрібно тільки щодня жити з пристрастю.

Десятий секрет справжнього кохання - сила довіри. Довіра життєво важлива для істинно любовних відносин. Без неї одна людина стає підозрілою, тривожною і повною побоювань, а інша відчуває себе в емоційній пастці, їй здається, що їй не дають вільно дихати. Неможливо дійсно любити когось, якщо повністю йому не довіряєш. Робіть так, щоб відносини з коханою людиною ніколи не закінчилися. Один із способів вирішити, чи підходить людина для вас, це запитати себе: «Чи довіряю їй повністю і без обмовок?» Якщо відповідь «ні», - уважно подумайте, перш ніж брати на себе зобов'язання.

Дорогі друзі, хай у вашому житті обов'язково буде справжнє кохання. Шукайте, цінуйте та бережіть його!

Підготувала бібліотекар Т.В. Жадан

Переглядів: 325 | Додав: ShchNV