Середа, 24.04.2024, 00:09
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Головна » 2020 » Вересень » 24 » ДІЛОВІ ПАРТНЕРИ ПІДТРИМАЛИ ІНІЦІАТИВУ ШОСТКИНСЬКОГО ВПУ + Відео
12:45
ДІЛОВІ ПАРТНЕРИ ПІДТРИМАЛИ ІНІЦІАТИВУ ШОСТКИНСЬКОГО ВПУ + Відео

Шановані в нашому місті приватні підприємці автосервісної галузі Микола ШАЛДА, Роман ПАКАЛО, Олександр КАРНАУХ і Михайло СЕРГО, вони ж – багаторічні партнери нашого училища та роботодавці для його учнів, 23 вересня провели організаційну нараду, під час якої обговорили деталі проведення відкритої Інтернет-вікторини «Я – автомобіліст від «А» до «Я»!». Шосткинське ВПУ представляли: Наталія МИГУН, заступник директора з навчально-виробничої роботи, Віктор КУЦИЙ, старший майстер виробничого навчання, та майстри виробничого навчання, які здійснюють підготовку кваліфікованих робітників з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».

Нарада пройшла в дружній діловій атмосфері. Зокрема, Роман ПАКАЛО, випускник училища 1997 року, акцентував увагу на значних змінах у навчально-виробничій діяльності Шосткинського ВПУ. З Миколою ШАЛДОЮ та Михайлом СЕРГО розмова пішла про умови проходження виробничої практики на СТО міста та рівень адаптованості наших учнів до сучасних вимог галузі. Олександр КАРНАУХ слушно зауважив, що інтернет-вікторина є своєчасним проектом, який об’єднає всіх зацікавлених автомобільною справою та підігріє інтерес до запропонованої теми.

Спільним результатом організаційної наради стало рішення приватних підприємців взяти найактивнішу участь у ході оцінювання відповідей та нагородження учасників за досягнуті результати.

Від себе додамо: Шосткинське ВПУ щиро сподівається на те, що відкрита Інтернет-вікторина «Я – автомобіліст від «А» до «Я»!» в черговий раз доведе талановитість і кмітливість нашого народу, тепер уже – у царині сучасної техніки. Бажаємо успіхів учасникам і плідної співпраці журі та оргкомітетові!

Переглядів: 306 | Додав: ShchNV