П`ятниця, 19.04.2024, 05:00
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Головна » 2018 » Жовтень » 17 » День Захисника України у Шосткинському ВПУ + Відео
13:18
День Захисника України у Шосткинському ВПУ + Відео

У ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» національно-патріотичне виховання молоді – це цілісна, узгоджена система роботи усього педагогічного колективу, яка включає виховання патріотизму та національної самосвідомості засобами навчальних предметів, а також різні форми роботи у позаурочний час.

З нагоди Дня захисника України, з метою патріотичного виховання Шосткинське вище професійне долучилося до святкування цього дня і провело ряд заходів.

Для учнів І курсу була організована інтелектуально-розважальна гра «Козацькому роду нема переводу», куди були запрошені і учні місцевої гімназії.

Учнів  старших курсів мали змогу відвідати в/ч №3022 на День відкритих дверей. Своїми враженнями ділиться президент училища Олбок Влад: «Сьогодні нам наші старші товариші з в/ч  провели уроки мужності, де ми отримали знання  і практичні навички з військової справи: одягання бронежилета, збір  військової зброї, побачили виставку  військової техніки, тренувальні  заняття кінологів з собаками, надання медичної допомоги, отримали консультації з питань проходження служби у лавах Збройних сил України тощо. Дана  інформація нам  знадобиться  у подальшому житті, бо саме ми – майбутні захисники,  нам боронити кордони рідної землі і ми повинні бути до цього готові. Хочеться подякувати усім організаторам за цікавий захід. Мені, президенту училища, приємно і почесно було передати  від колективу училища і директора Гурби О.А. Подяку в/ч № 3022 за  співпрацю і проведення заходів військо-патріотичного виховання».

    

Гуртківці взяли участь у міському Покровському ярмарку, присвяченому  Дню захисника України та Дню козацтва. В черговий раз порадував своїм виступом юнацький вокальний ансамбль «Мажор» під керівництвом Н. І. Дячок.

Спортивні змагання «Естафета мужності» визначили найспритніших, найшвидших, найсильніших спортсменів.

Разом ми ще раз довели, що «козацькому роду – нема переводу»!

Такі заходи допомагають формувати здоровий спосіб життя, виховувати учнівську молодь на традиціях українського народу, це ще один крок до відродження національних традицій та культурної спадщини.

Національно-патріотичне виховання є пріоритетним у виховній роботі Шосткинського вищого професійного училища.

Переглядів: 566 | Додав: ShchNV