Четвер, 25.04.2024, 03:53
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Головна » 2018 » Лютий » 15 » ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В ГУРТОЖИТКУ ДПТНЗ "ШОСТКИНСЬКЕ ВПУ"
14:00
ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В ГУРТОЖИТКУ ДПТНЗ "ШОСТКИНСЬКЕ ВПУ"

День Святого Валентина – свято закоханих, свято краси, молодості, чарівності, романтики. Воно присвячується коханню і вже сімнадцять сторіч поспіль закохані всього світу відзначають найромантичніше свято року.

День закоханих - кохай, радій, даруй квіти, подарунки, посмішки! В цьому складному житті всім без перебільшень не вистачає романтики, кохання, освідчень.

Валентин є ангелом охоронцем, допомагає всім закоханим, оберігає від лиха тих, хто вірно дружить та любить. День Святого Валентина - це свято люблячих сердець.

З метою дізнатись більше про таке прекрасне почуття, як кохання, в гуртожитку ДПТНЗ "Шосткинське ВПУ" напередодні дня закоханих вихователями та радою гуртожитку було організовано святкову програму для мешканців гуртожитку. В розважальній програмі звучали музичні твори та вірші. Свято пройшло в цікавій і затишній атмосфері і не залишило нікого байдужим. Тому, хочеться подякувати учням, які подарували це свято, а саме: Світлана Тимошенко, Амір Маслов, Віка Приходько, Аліна Приходько (керівник Мацуй Н. І.). Все свято підтримували захоплюючу атмосферу чарівні ведучі: Дворська Людмила та  Часова Людмила. Закінчився вечір святковою дискотекою.

День Святого Валентина – це свято здійснення найзаповітніших мрій. Тому закоханим бажаємо іти назустріч коханню і стріла Амура з солодкою отрутою раптово наздожене вас і ваше серце ніколи не буде самотнім.

Любов – не кара, але й не гра.
Вона не квітка, що зів’яне швидко.
Любов – це дар. І Бог сам вибира,
Хто заслужив оце пізнати диво.

Кохайте і будьте коханими!!!

   

Переглядів: 682 | Додав: ShchNV