Середа, 24.04.2024, 20:00
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Головна » 2019 » Березень » 22 » ДЕНЬ КАР’ЄРИ У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ + Відео
16:16
ДЕНЬ КАР’ЄРИ У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ + Відео

«ВПУ – це сходи у майбутнє, щаблі життєвого досвіду, скарби професійних знань, вмінь та навичок».

 

Профорієнтаційна робота у Шосткинському вищому професійному  училищі є складовою частиною навчально-виховного процесу, в якому успішно реалізуються її основні завдання: розширення професійного досвіду учнів, формування мотивів вибору професії.

З метою реклами робітничих професій, створення позитивного іміджу навчального закладу в училищі пройшов День кар’єри – день успішних, упевнених у собі особистостей, які наполегливо крокують до поставленої мети.

З нагоди цього дня відбулися урочистості, куди були запрошені роботодавці, успішні випускники закладу, учні загальноосвітніх шкіл міста і району. На заході були присутні представники з Національної академії статистики, обліку та аудиту м. Києва, Київського інституту культури, Глухівського національного педагогічного університету.

Присутні мали змогу познайомитися з досягненнями і здобутками закладу, побачити парад професій, якими можна опанувати у Шосткинському ВПУ, насолодитися атмосферою свята. Для учнів шкіл проведені майстер-класи.

Приємно було бачити на святі випускників минулих років, для яких заклад став першою сходинкою їхньої  кар’єри.

Традиційно до Дня кар’єри проходить визначення рейтингу самих успішних учнів у поточному навчальному році – ТОП-19. В цьому році також від директора Шосткинського вищого професійного училища, Гурби Олександра Анатолійовича, кращі 19 учнів закладу отримали грамоти. Переможцем рейтингу стала Журба Альона, – учениця групи 10/18, майбутній технік-технолог з технології харчування, переможець виставок технічної творчості, кулінарних проектів, неодноразовий призер обласних спортивних змагань, переможець ІІІ Відкритого регіонального фестивалю «Вареники-Шостка-Фест-2018» у категорії «Майбутні професіонали».

Школярі і гості свята також не залишилися без уваги. Їм було запропоновано  СМС-тест. Переможці  отримали  призи.  Солодкий приз, виготовлений руками учнів училища та столярні вироби отримали учні ЗОШ №1 та учні гімназії.

Прикрашували свято номери художньої самодіяльності у виконанні гуртківців закладу.

Маємо надію, що учні, які відвідали наш захід, завтра стануть повноправними членами нашої училищної  родини,  і ми разом зможемо відшукати ту формулу успіху, яка допоможе побудувати власну кар´єру і перетворити нашу країну у процвітаючу європейську державу:

Щоб кві тла Україна ми все зробити мусим,
Щоби з її досягнень весь дивувався світ,
У кожну добру справу будем вкладати душу
Ми діти України, ми її буйний цвіт.

Заступник директора з НВР ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» Скомороха Н.П.

Переглядів: 810 | Додав: ShchNV