Четвер, 28.03.2024, 18:05
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Головна » 2016 » Березень » 30 » ДЕНЬ КАР’ЄРИ У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ
10:30
ДЕНЬ КАР’ЄРИ У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ

Профорієнтаційна робота у Шосткинському вищому  професійному  училищі є складовою частиною навчально-виховного процесу, в якому успішно реалізуються її основні завдання: розширення професійного досвіду учнів, формування мотивів вибору професії.

З метою реклами робітничих професій, створення позитивного іміджу навчального закладу в училищі пройшов День кар’єри - день успішних, упевнених у собі особистостей, які наполегливо крокують до поставленої мети.

З нагоди цього дня відбулися урочистості, куди були запрошені роботодавці, успішні випускники закладу,  учні загальноосвітніх шкіл міста і району. На заході були присутні представники з Сумського аграрного університету, Глухівського педагогічного коледжу, Конотопського індустріально-педагогічного технікуму.

Присутні мали змогу познайомитися з досягненнями і здобутками закладу, побачити парад професій, якими можна опанувати у Шосткинському ВПУ, насолодитися атмосферою свята.

Приємно було бачити на святі випускників минулих років, для яких заклад став першою сходинкою їх кар’єри.

Традиційно до Дня кар´єри проходить визначення рейтингу самих успішних учнів у поточному навчальному році – ТОП-19. В цьому році також від директора Шосткинського вищого професійного училища, Гурби  Олександра Анатолійовича, кращі 19 учнів закладу отримали грамоти. Переможцем рейтингу стала Подгаєвська Крістіна, учениця групи 02-12, майбутній кухар, кондитер, відмінник навчання,  переможець обласного конкурсу «Учень року – 2015» , міського конкурсу «Нумо, дівчата», призер обласних змагань  з кульової стрільби, баскетболу.

Школярі і гості свята також не залишилися без уваги. Їм було запропоновано СМС-тест. Переможець отримав  приз.  Володаркою стільчика з натурального дерева, виробленого руками наших столярів, стала учениця ЗОШ №6 м.Шостка.

Прикрашували свято номери художньої самодіяльності у виконанні гуртківців закладу.

Маємо надію, що учні, які відвідали наш захід, завтра стануть повноправними членами нашої училищної  родини,  і ми разом зможемо відшукати ту формулу успіху, яка допоможе побудувати власну кар´єру і перетворити нашу країну у процвітаючу європейську державу.

Переглядів: 569 | Додав: ShchNV