- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
09:43 ДЕКАДА З ПРОФЕСІЙ «КУХАР, КОНДИТЕР», «ОФІЦІАНТ, БАРМЕН» + Відео | |
Враховуючи стратегічний курс України на євроінтеграцію, у рамках співпраці з інтернаціональним коледжем у м. Варна у цьому навчальному році декада з професій «Кухар, кондитер» та «Офіціант, бармен» була присвячена національній кухні Болгарії. Початок декади ознаменувався виставкою тематичних стіннівок, присвячених болгарській кухні. Два дні поспіль у навчальному барі закладу було організовано виставку-продаж болгарських кондитерських виробів. Особливим попитом користувалася відома банниця з різними начинками, бурек яблучний, пататник та скалочки. Середина декади була відзначена обслуговуванням по-болгарськи у їдальні училища. Відвідувачі змогли скоштувати справжні болгарські страви: шопський салат, боб чорба (густий фасолевий суп) та пилі з картоні на пурна (запечена курка з картоплею). Офіціанти не просто приймали замовлення та обслуговували клієнтів, а ще й кожному дарували маленький болгарський сувенір – мартеницю. Декада була насичена виставками, фестивалями кондитерських виробів. Учні випускних груп з професії «Кухар,кондитер» продемонстрували справжнє мистецтво у виготовленні тортів,тістечок та інших солодощів. Як профорієнтаціонний захід для учнів шкіл було проведено майстрами та викладачами спецдисциплін кулінарний квест. Під час якого учні виконували теоретичні та практичні завдання: складання серветок, сервірування столу, вивчення інструкційних карток англійською мовою, веселі спортивні змагання . Останньою станцією квесту було приготування болгарської піци. Викладач спецдисциплін Минтус О.І. провела відкритий виховний захід на тему: «Ми обираємо професію – чи професія обирає нас?», метою якого було привернути увагу школярів до важливого вибору в житті – вибору професії. Учні нашого закладу розповіли гостям про різноманітність існуючих професій, які можна здобути у нашому закладі і провели майстер-клас по приготуванню тістечок кейк-попсів. Шатських Н.С. запросила всіх на відкритий урок у групі 05-16 за професією «кухар, кондитер» на тему: «Класифікація тіста. Способи розпушування тіста.» з використанням інноваційних технологій. В останній день декади завітав представник болгарського інтернаціонального коледжу Сиротин П.І., який дав високу оцінку болгарським кондитерським виробам та подякував учням та працівникам училища за впровадження в навчальному закладі болгарських народних традицій. Старший майстер О.О.Мосенцева
| |
Переглядів: 622 | Додав: ShchNV |