Четвер, 25.04.2024, 19:59
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Головна » 2020 » Травень » 16 » ЧЕТВЕРТИЙ ДЕНЬ ТИЖНЯ ПРОФЕСІЙ БУДІВЕЛЬНОГО ВІДДІЛУ ПРОДОВЖУЮТЬ МУЛЯРИ!
12:31
ЧЕТВЕРТИЙ ДЕНЬ ТИЖНЯ ПРОФЕСІЙ БУДІВЕЛЬНОГО ВІДДІЛУ ПРОДОВЖУЮТЬ МУЛЯРИ!

Природа починає,
мистецтво створює,
практика завершує.

(Античний афоризм)

Немає більшої радості чим народження чогось нового! Нової сім’ї, бажаної дитини, чи довгоочікуваної нової квартири! Радість новоселам роблять люди найпочеснішої професії «Муляр»! Для висококваліфікованих професіоналів цієї справи то велике задоволення, бачити як з посмішкою на обличчях переступають поріг щасливчики нових  житлових осель. Гордість  заповнює  груди! Це твоя праця, МУЛЯРЕ! Вона недаремна! На користь людям!

Перед вами новобудови м. Одеси. І розбудовують її  наші випускники, які стали вже закоренілими професіоналами мулярської справи: Ляшенко Андрій група  №55, Цегельник Сергій група №54.

Ці випускники не мислять свого життя без своєї професії. Вона пронизала їхні серця наскрізь. Будинок який перед вами – їхніх рук справа. Розбудовують хлопці  нашу рідну Україну! Честь і хвала ВАМ, НАШІ ВИПУСКНИКИ! Училище пишається і віддає шану вашій  праці!

Професія муляра- це професія створення . Слово будувати означає – створювати, зводити! Бере свій початок з доісторичних часів. Ще в кам’яному віці печерні люди робили сховища печерного типу і гробниці вождів з необробленого природного каменю.  За ІІІ-тисячі років до нашої єри почали обробляти камені. Прикладом досконалої обробки є Єгипетські піраміди та поселення індіанців Америки Мачу- Пікчу.

І сьогодні професія користується попитом на ринку праці. як в Європі, так і в Україніі Вважається одна з найбільш о заробітною.

Тому, хто любить сонце, свіже повітря і завжди подорожувати (професія не має постійного місця перебування) і при цьому достатньо заробляти - то це професія для вас!

Навчитись цій професії зможете в ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» вул. Воронізька, буд.38.  Якщо ви маєте гарний окомір, велику просторову уяву, силу  в руках, гарний вестибулярний апарат, полюбляєте проводити час свіжому повітрі, та подорожувати – тоді це професія для вас! Чекаємо на вас!

Професія не стоїть на місці і сьогодні дивує своїми новими технологіями!  На Україні створили нові підприємства за Європейськими іноваційними технологіями ВИРОБНИЦТВО НОВОБЛОКІВ ООО «Новобуд Днєпр. Україна». ПРОПОНУЄМО ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО НА ТЕМУ: Мурування фундаменту з блоків нез’ємної опалубки (https://www.youtube.com/watch?v=LoOyzywu8dg)

Після перегляду запрошуємо до участі в МАЙСТЕР-КЛАСІ!
На переможця чекає приз!

Майстер виробничого навчання
ЛИТВЯКОВА НІНА ПЕТРІВНА

Переглядів: 267 | Додав: ShchNV