Субота, 20.04.2024, 04:56
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Головна » 2018 » Жовтень » 24 » БУДУЄМО ФУНДАМЕНТ КІБЕРБЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
10:58
БУДУЄМО ФУНДАМЕНТ КІБЕРБЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

Шосткинське ВПУ
на Всеукраїнській конференції

ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» йде в ногу з часом, постійно відслідковує новинки в освіті, впроваджує інноваційні методи в навчально-виховний процес. Педагогічні працівники не тільки навчають, а й самі постійно навчаються: відвідують різні майстер-класи, тренінги, закінчують online-курси тощо.

Близько 100 представників закладів професійно-технічної освіти, коледжів та вишів з усієї України зустрілися 18 жовтня в ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою і фізичною підготовкою» з питань кібербезпеки. Сумську область серед закладів ПТНЗ представляла майстер в/н Шосткинского ВПУ Щасна Н.В.

Захід організовано за ініціативи громадського об’єднання «Українська академія кібербезпеки» спільно з Центром кращого Інтернету та Інститутом модернізації змісту освіти МОН України, за підтримки Міністерства освіти і науки України та Антикризового центру кіберзахисту бізнесу Торгово-промислової палати України, а також Програми малих грантів публічної демократії Посольства США в Україні.

З привітальним словом до учасників конференції звернулися Андрій Пазюк (директор ГО «Українська Академія кібербезпеки»), Віра Терновська (спеціаліст із академічних зв'язків, секція публічних відносин, Посольство США в Україні), Володимир Коляденко (віце-президент Торгово-промисловоі палати, Голова Комітету з електронних комунікацій), Ірина Шумік (Генеральний директор директорату професійної освіти МОН України).

На конференції було презентовано досвід Сполучених Штатів Америки з реалізації освітніх проектів в рамках Національної освітньої ініціативи у сфері кібербезпеки (NICE), проведено тренінг-презентацію з використання цифрових технологій в освітньому процесі та вебінар щодо використання кібербезпекових освітніх ресурсів.

Під час конференції колеги мали змогу тісно поспілкуватися, обговорити актуальні питання, намітити подальші творчі плани. За підсумками тренінгу учасники отримали сертифікати з питань кібербезпеки та отримання знань про освіту та розвиток продуктивних сил в сфері кібербезпеки.

Переглядів: 596 | Додав: ShchNV | Теги: #cyberedua2018