П`ятниця, 26.04.2024, 06:45
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Головна » 2018 » Листопад » 29 » Збори лідерів учнівського самоврядування Північного округу
11:23
Збори лідерів учнівського самоврядування Північного округу

27 листопада в Шосткинському вищому  професійному училищі відбулися збори лідерів учнівського самоврядування Північного округу, учасниками  якого були лідери професійних навчальних закладів.

Із вступним словом звернулася до присутніх методист НМЦ ПТО у Сумській обл. Інна В'ячеславівна Кіхтенко. Відбулося обговорення упровадження молодіжних ініціатив, плану роботи УС ЗП(ПТ)О, ведення лідерами ділової документації, алгоритму проведення заходів, планів на майбутнє, висвітлення діяльності в засобах масової інформації тощо.

Метою тренінгового заняття "Лідер і його команда", який провела практичний психолог ДПТНЗ "Шосткинське ВПУ" Анжела Борисівна Приходько, було ознайомлення учасників з сутністю понять "лідер","лідерство", стимулювання уяви учасників у пощуках власного розуміння лідерства, створення комфортної атмосфери плідної співпраці; сприяння розумінню підлітками  якостей і вчинків людини, що забеспечують ефективне спілкування, визначення "Кодексу лідера".

В ході тренінгу учасники створювали самопрезентації, мали можливість глибше опанувати навички самоаналізу, навчалися розвитку навичок ведення  позитивного внутрішнього діалогу з самим собою. Лідерська позиція багато в чому залежить від усвідомлення особистісних якостей, і, як наслідок, від умінь  використовувати свій потенціал для продуктивних взаємовідносин.

Опрацьовані питання допоможуть учнівській молоді діяти без декларативної пустоти і холостих обіцянок, працювати ефективно, суттєво, продуктивно. Тільки так можна змінити на краще наше майбутнє: розвитком своїх особистісних і професійних компетентностей, натхненною діяльністю на благо рідної країни.

Переглядів: 408 | Додав: ShchNV