П`ятниця, 26.04.2024, 12:02
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Головна » 2015 » Квітень » 14 » УКРАЇНА – ЄДИНА КРАЇНА (Звітний концерт у Шосткинському ВПУ»)
12:41
УКРАЇНА – ЄДИНА КРАЇНА (Звітний концерт у Шосткинському ВПУ»)

Благословенна мати - Україно!
Тобі лиш величать нас чи судить,
Нам берегти тебе, соборну і єдину,
Історії твоєї славу відродить.

Такими словами розпочався у Шосткинському вищому професійному училищі пройшов огляд-конкурс художньої самодіяльності «Таланти профтехосвіти».

На суд глядачів були представлені різні жанри, які відображали актуальність сьогодення: пісні, вірші, хореографічна та театралізована постановки. Весь звітний концерт був підпорядкований єдиній темі: «Україна – єдина країна» і супроводжувався мультимедійною презентацією, яка підсилювала емоційний настрій програми.

За 20 хвилин (такі умови тривалості конкурсу) глядачі насолодилися феєрією танцю у виконанні Медведя Є. І Стегайло А., перенеслися у пекельне коло війни на Сході і разом з юними театралами написали Лист солдату; а вірш «Родила сина я не для війни» у виконанні Осипенко К. –  виклик тим, хто розв’язав цю війну. Фінальним акордом стала пісня «Заспіваймо пісню про Україну» О. Пономарьова  у виконанні тріо Антипенко А., Григор’євої К. та керівника художньої самодіяльності Антоневича І.І.

Хай плин історії напне наші вітрила,
Хай люди будуть, як одна сім’я,
Хай над Вкраїною розкине щастя крила –
І хай квітує вся наша земля.

Окрасою огляду-фестивалю стала виставка учнівських робіт, на яку учні разом з керівниками гуртків технічної творчості представили різноманітні види робіт на тему: «Україна – єдина країна».

Творчий звіт відбувся завдяки злагодженій роботі учнівського та педагогічного колективів. Єдина Україна починається з кожного з нас:

Україна – це я, Україна – це ти, Україна – це ми!

Переглядів: 640 | Додав: ShchNV