Четвер, 09.05.2024, 19:33
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Головна » 2021 » Квітень » 26 » УЧАСТЬ ШОСТКИСЬКОГО ВПУ У ВЕРНІСАЖІ ПЕДАГОГІЧНИХ ІДЕЙ
11:08
УЧАСТЬ ШОСТКИСЬКОГО ВПУ У ВЕРНІСАЖІ ПЕДАГОГІЧНИХ ІДЕЙ

Відповідно до плану Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області 22 квітня 2021 року  відбувся вернісаж педагогічних ідей «Формування мовленнєвої компетенції учнів засобами інформаційно-комунікаційних технологій на уроках іноземної мови», до якого долучилися викладачі нашого навчального закладу Роговець О. Г.  та Остапчук С. М.

У форматі онлайн-спілкування впродовж шести годин викладачі іноземної мови різних навчальних закладів, як загальноосвітніх, так і закладів профтехосвіти, ділилися своїми кращими ідеями по вдосконаленню навчального процесу, фокусуючи увагу на новому виклику сьогодення – організації змішаного і дистанційного навчання в умовах пандемії.

Роговець О. Г. виступила з доповіддю  на тему «Вдосконалення навички аудіювання як складової діяльності у формуванні мовленнєвої компетенції учнів на уроках іноземної мови в умовах дистанційного навчання». Мета виступу викладача полягала в тому, щоб поділитися власним досвідом організації роботи по формуванню навички аудіювання засобами інформаційно-комунікаційних технологій.  Педагог навела приклади практичних і зручних завдань, які можна створювати за допомогою Google Forms — програмного забезпечення для адміністрування опитування, використовуючи матеріали таких потужних ресурсів для вивчення іноземної мови, як сайти LearnEnglish | British Council  та LearnEnglish Teens | British Council,

Підсумки заходу показали, що всі учасники, а їх налічувалося понад два десятка, залишилися задоволеними таким форматом педагогічного обміну. Скарбнички викладачів поповнилися цікавими ідеями організації роботи з учнями на уроці і в позаурочний час. Ентузіазм і творчий підхід до справи викладачів ПТНЗ був відзначений методистами і колегами із загальноосвітніх шкіл, а це означає, що у нас є, чим дивувати!

Переглядів: 258 | Додав: ShchNV