- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
12:49 Майбутні професіонали вражають! + Відео | |
Вареник пан, вареник князь А ви любите вареники так, як люблять їх готувати і куштувати учасники ІІІ Відкритого регіонального фестивалю «Вареники-Шостка-Фест» - 2018? 4-5 грудня 2018 року відбувся практичний тур фестивалю в категорії «Майбутні професіонали». Свої роботи представляли учні з різних училищ Сумщини. Це майбутні професіонали своєї справи. Це ті, хто своє життя вирішив присвятити кухарській майстерності. Вони дивували суддів та всіх присутніх своїми оригінальними рецептами та подачею страв. В перший день туру свої шедеври представили на розсуд гостей представники ДПТНЗ «Шосткинського вищого професійного училища» команди: «Полісянки» - вареники з гречаного тіста з картоплею і грибами під грибним соусом, «Вікторія» - вареники з журавлиною та вишнею, «Four hands» - вареники з курячим філе та ананасом під соусом бешамель; ДПТНЗ «Свеського професійного аграрного ліцею» команда «АкваВар» - вареники з лососем, сиром, броколі під винно-апельсиновим соусом та під сметанним соусом; ДНЗ «Глухівського вищого професійного училища» команда «Веселі кумоньки» - вареники з гарбузового тіста з творогом, гарбузом і яблуками. Вареники створювали у вигляді рибок, вареник в варенику, різнокольорові з природніми барвниками. Другий день туру теж порадував гостей і журі. В цей день взяли участь представники знов таки ДПТНЗ «Шосткинського вищого професійного училища» команди: «Чорноморський кок» - вареники з тушонкою і сиром під сметанним соусом з часником, «Особливі» - вареники з м‘ясом і гарбузом; ДПТНЗ «Конотопського професійно-технічного навчального закладу» команда «Смаколики» - вареники з творогом та родзинками; ДПТНЗ «Конотопського професійного аграрного ліцею» команда «Круті» - міні вареники з шоколадом і бананом; ДПТНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти» команда «Браві козаки» - вареники з м'ясним мусом. Ось такі вареники подавали і куштували в ці творчі та напружені дні. Рецепти унікальні, неповторні, оригінальні. Всі учасники, їх групи підтримки та гості фестивалю були задоволені смаком та презентацією шедеврів української кухні. Довго з тіста їх ліпили, Бажаємо всім перемог та творчого натхнення! О.Форостина, прес-центр
| |
Переглядів: 1012 | Додав: ShchNV |