Субота, 18.11.2017, 15:04


АБІТУРІЄНТАМ          УЧНЯМ І БАТЬКАМ          ВИПУСКНИКАМ          НОВИНИ САЙТУ
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

БАРМЕН. ОФІЦІАНТ

Перші бари з'яви/іися понад 100 років тому. В Європі вони широко розповсюдилися після реклами та дегустації їх продукції на Всесвітній виставці в Парижі 1889 року,

Термін «бар» походить від англійського слова "bаr", що означає загородка, заства, прилавок, стійка, які відгороджують продавця від покупця. Якщо раніше бари були тільки самостійними підприємствами, то тепер вони - невід'ємна частина ресторанів і кафе,

У сучасних барах відвідувачі можуть відпочити в затишній обстановці, послухати музику, потанцювати, подивитися відеопередачу, виступ артистів тощо.

Бармен - основний фахівець бару, який готує смачні напої та закуски, знає всі тонкощі обслуговування клієнтів.

Бармен повинен добре розбиратися в людях, вміти підтримувати розмову з кожним окремо та в той же час бачити всіх, бути чудовим співрозмовником.

Головне в роботі бармена - не тільки вміти володіти собою, але й завжди і всюди керувати своїми рухами незалежно від того, стоїть він, йде чи сидить.

Бармен-офіціант вивчає такі спецїальнї предмети як технологія кулінарних виробів і приготування напоїв, організація обслуговування відвідувачів, обладнання і організація виробництва, калькуляція і облік, основи психології та професійної етики, ділова англійська мова, що допоможе майбутнім спеціалістам знайти престижну роботу, Кваліфікований робітник буде в змозі обслуговувати споживачів на підприємствах, іноземних туристів зі складною сервіровкою столів, відображаючи національні особливості і тематичний напрямок підприємства, ресторанів, кафе, барів вищої категорії та люкс.